Hadi ordanBen çok hassas bir adamım
Nerdeyse inanacaktım
Hadi ordanBen çok hassas bir adamım
Sinir etmiştin sori
Domates kafa yerine diss atabilirdinSinir etmiştin sori
Bakacam bu diss savaşlarına bir araDomates kafa yerine diss atabilirdin
Bu arada meşhur Diss Savaşımız bu:
Zey TV - Diss Savaşları - Özel Bölüm ( Başvuru)
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun 1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm başvurusu için karşınizdayız. Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE ve @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu...fav10.net
Asıl bölüm buradaymış. Yanlış link ile geldimBakacam bu diss savaşlarına bir ara
Off şuan sesli güldüm gece gece efkara sürükleme fitilini ateşlemedim umarım
O kadar dert arasında Osm ne ki....@xdragxx için yaktık bu gece de...
Yaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum@xdragxx için yaktık bu gece de...
Kötü örnek işte Sigara sevmemYaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum
Gerçekten sevmiyormusun? Avatarında var amaKötü örnek işte Sigara sevmem
Tyler Durden'e yakışıyor ama ben içmem toplasan 5 paket içmemişimdir hayatımdaGerçekten sevmiyormusun? Avatarında var ama
Yakılan şey sigaraysa sevmedim o tabiri
O kadar dert arasında Osm ne ki....
Sonuç itibariyle içmişsin.Tyler Durden'e yakışıyor ama ben içmem toplasan 5 paket içmemişimdir hayatımda
Aynen yakılan şey sigara ben nargileciyim
Nargileyi ayda yılda 1 ya aynı şey değil seri köz getir diyen tayfadan değilimSonuç itibariyle içmişsin.
Nargile de aynı kapı :S
Benim sigara ile ilgili ilginç. 1anım var. Başka zaman anlatırım
Yaktığınız şey sigara mı bu arada? Ben o mevzuyu bilmiyorum
Kaçacaktım yavaştan tamam 1 dakikaya anlatırımNargileyi ayda yılda 1 ya aynı şey değil seri köz getir diyen tayfadan değilim
Niye sonra anlatıyon anlatsana işte şimdi
Yok ya uykun varsa tutmayımKaçacaktım yavaştan tamam 1 dakikaya anlatırım
Çok geç. @xdragxx çoktan ifşa ettiAlakası yok, ben son derece temiz bir insanım Dosi hanım. Ciğerim yanıyor ciğerim...
Uykum yok ta şimdi yarına gelmeyeceğim ya. Başka güne kadar soğur mevzuYok ya uykun varsa tutmayım
Dizinin ilk bölümünü bitirmiştim yarın yayınlarım belki diyordum perşembe yayınlayam o zamanUykum yok ta şimdi yarına gelmeyeceğim ya. Başka güne kadar soğur mevzu