Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle@Maskeli Fedai yoldaşım için siyahlara büründüm.
Sen zaten SİNERJİ takımındasın kütük Reisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Bi defolup gidemedi.ssPapatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
@MEnes e her defasında gülüyorum @Sherlock sen çok zekisin. Espri anlayışın harikaSen zaten SİNERJİ takımındasın kütük Reisimi avatar yaparsan daha da güçleniriz @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 84918
Papatyam kaçıncı kez postadan çıktı be tam bir Survivor x @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Özgür
Bi defolup gidemedi.ss
İnşAllah finale kalacakAdaşından bir kurtulamıyoz emreeeeeee
Utku bey ile sizi ayırt edebiliyorum en azından böylelikle
@DarkLegenD de her şeye kızgın atıp duruyor Sen ne zamandan beri kolsuzu destekliyorsun be adam
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?Muhtemelen 11 dakika 2 saniye falan olmuştur Utku beyciğim, tarzı o. @DarkLegenD
Kütük dostunuz öldü..
İnşAllah finale kalacak
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsen O bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğimAycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Onlar hep böyle Ersin yoldaşım Hainlikte sinir tanımıyorlar..Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Aycan'ı desteklemekten ziyade insani duygularım baskın çıktığı için kızgın atıyorum... @Maskeli Fedai gibi bir yoldaşınız, arkadaşınız üzülürken onun mutsuzluğundan keyif almaktan utanmıyor musunuz?
Hep yanında yer aldım be hain adam..Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsen O bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
Yoo @Maskeli Fedai nin üzüntüsünden büyük keyif alıyorum ben şahsen O bana hainlik yaparken üzülüyor muydu da ben ona üzüleceğim
FUTUREku geri döndü...Hayır. @MasacRE Çünkü bizim yerimizde kütük dostumuz olsa daha beterini yapardı. @Maskeli Fedai
Onlar hep böyle Ersin yoldaşım Hainlikte sinir tanımıyorlar..