Dombra çalmaya başladı yine Şerlok beyciğimYa bir insan tüm olumsuzluklardan nasıl kendine pay çıkarabilir, bana birisini anımsatıyor...![]()
Dombra çalmaya başladı yine Şerlok beyciğimYa bir insan tüm olumsuzluklardan nasıl kendine pay çıkarabilir, bana birisini anımsatıyor...![]()
Papatya'yı severek izliyorumElensinde kurtulak ne yapacan bee![]()
Bu sinerji tutmaz Şerlok beyciğimSarı papatyayı göndermek adına onu gönderen Acun reisi avatara koydum ve bu anlamda bir sinerji başlattım bu konsey özelinde... Beklerim.@MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 84893
Dombra çalmaya başladı yine Şerlok beyciğim![]()
Papatya'yı severek izliyorumSeyir zevki yüksek
![]()
Bu sinerji tutmaz Şerlok beyciğim![]()
O tweetlere karşı böyleyiz biz kendimizi biliyoruz.Seninki Twitter'da gündemde 1 numaraİçine baktım herkes sövüyor Evrim'e, bu iş de dondurma reise yaradı
@Sherlock
Tuhaf zevklerim olduğu doğrudur![]()
Üff kaan senin şu zevklerin beni benden alıyor yemin ederim
Ya bir insan tüm olumsuzluklardan nasıl kendine pay çıkarabilir, bana birisini anımsatıyor...![]()
Çünkü Şampiyon'um haklı, haksız olsa tepki gösterilirdi!
Yasinle Ardahan barış A destek oldu 😂 yunus Emre bile ben ilk kavgamı Evrim le yaptım dedi Evrim bişi yapamazdı zatenYasin olayındaki gibi batırmış cidden kendini.![]()
Aha bu da malum kişinin seçmeni.@Emre Ozansoy
Evrim'in ciddi bir rakip olmadığı bir kez daha anlaşıldı ama, dondurma reisten hala korkuyorum ama Evrim yakında gidiciO tweetlere karşı böyleyiz biz kendimizi biliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 84895
Evrim tamamen haklı değil tamam ama Dondurma Reis bu hareketiyle şampiyonluğu zor görür, yani pek yaradığını söyleyemem.![]()
Yasin şaşırtıyor zaten kavgayı da o ayırdı.Yasinle Ardahan barış A destek oldu 😂 yunus Emre bile ben ilk kavgamı Evrim le yaptım dedi Evrim bişi yapamazdı zaten![]()
Paramparçayım..Sen git![]()
Şampiyonum Survivor'dan sonra parti kuracak, oy vereceğiz.![]()
Canım yoldaşımCanım yoldaşım.![]()
Emre reklam bittimi ya