Maskeli Fedai
Favori Üye
Beni ne kadar da iyi tanıyor @Sherlock @MasacREBence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herif @Maskeli Fedai
Beni ne kadar da iyi tanıyor @Sherlock @MasacREBence hiç umurunda olmaz Şerlok beyciğim, giden gitmiştir deyip papatyasını destekler hain herif @Maskeli Fedai
Umarım elenmiştir sinsi Ekran başındayız
Ne oldu konseyde biri özet geçebilir mi. Arkadaşlarla görüntülü konuşuyordum izleyemedim. Eleme oldu mu?
Papatya elenmemeliPapatyanın elenmesini istesem de galiba gitmeyecek lanet herif O gitmiyorsa Aycan veya Sercan gitsin bari, Elif'i seviyorum
Lan iki dakika gelmiyorum hemen satıyorsunuzHainliklerinden rahatsısız... @MasacRE
Papatya Sercan Aycan gitmesin Elif gitsinPapatya elenmemeli
Seninki Twitter'da gündemde 1 numara İçine baktım herkes sövüyor Evrim'e, bu iş de dondurma reise yaradı @Sherlock
Acun neler dedi. Konuda herkes bir şeyler yazmış ama anlamadım.Eleme daha olmadı, reklama girdi şuan.
Evrim yine batırdı acunun feministliği tutmuşken hem deNe oldu konseyde biri özet geçebilir mi. Arkadaşlarla görüntülü konuşuyordum izleyemedim. Eleme oldu mu?
Seninki Twitter'da gündemde 1 numara İçine baktım herkes sövüyor Evrim'e, bu iş de dondurma reise yaradı @Sherlock
Sen gitPapatya Sercan Aycan gitmesin Elif gitsin
Papatya elenmemeli
Yasin olayındaki gibi batırmış cidden kendini.Evrim yine batırdı acunun feministliği tutmuşken hem de
erkekler beni rakip görüyor ondan üstüme geliyorlar ben olayı unuttum bile dedi %
Lan iki dakika gelmiyorum hemen satıyorsunuz
Evrim yine batırdı acunun feministliği tutmuşken hem de
erkekler beni rakip görüyor ondan üstüme geliyorlar ben olayı unuttum bile dedi %