2019 En Favori Şarkı 2019 | Yarı Final | B Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık daha kızışmamış bi kızışsın önce :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Feride

Burayın bu şarkısı güzel bile değil @Özgür yarısırken sanırım bununla bir kaç şarkıyı listeye bile alma demiştim :A @sokak sanati

Musti nerelerde gitti @Bully :(

Sılanın hangi şarkıları vardı bu yıl hiç bilmiyorum ama burada olmadına göre hitlik bişiler değildi sanırım :A @denizz19

Bende Feride'nin şarkıyı beğendim ama Kaan ihanet etmiş.:(

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Feride

Burayın bu şarkısı güzel bile değil @Özgür yarısırken sanırım bununla bir kaç şarkıyı listeye bile alma demiştim :A @sokak sanati

Musti nerelerde gitti @Bully :(

Sılanın hangi şarkıları vardı bu yıl hiç bilmiyorum ama burada olmadına göre hitlik bişiler değildi sanırım :A @denizz19
Feride'yi hiç oylamamıştın ama Buray'ı oyluyordun, şaşırttın. :A

Sıla daha bugün elendi, tahmin edebileceğin gibi biraz kaos çıktı. :A

Gel Bana 3.turda elendi, Mod da çeyrekte. Yalın da çeyrekte elendi. :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Feride'yi hiç oylamamıştın ama Buray'ı oyluyordun, şaşırttın. :A

Sıla daha bugün elendi, tahmin edebileceğin gibi biraz kaos çıktı. :A

Gel Bana 3.turda elendi, Mod da çeyrekte. Yalın da çeyrekte elendi. :A
Bu şarkıyı ben 15 haftalık periyotta @Özgür e listeye bile koyma demiştim :A Buray iyidir ama bu şarkıyla gelmemeliydi :A

Ferideye ve Merveye sen yokken ısındım gıcık olmadım kadın şarkıcılar simge kadar olmasada onlarda iyiler :A :A :A

Tabi çok zayıf bir yarı fınal olmuş , mod şarkısıda hak etmiyorduda gel bana olmalıydı :(

Sılanın ben Afitaptan sonra ne yaptını anlayamadım vlla kayıp oldu gitti :A @denizz19

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bu şarkıyı ben 15 haftalık periyotta @Özgür e listeye bile koyma demiştim :A Buray iyidir ama bu şarkıyla gelmemeliydi :A

Ferideye ve Merveye sen yokken ısındım gıcık olmadım kadın şarkıcılar simge kadar olmasada onlarda iyiler :A :A :A

Tabi çok zayıf bir yarı fınal olmuş , mod şarkısıda hak etmiyorduda gel bana olmalıydı :(

Sılanın ben Afitaptan sonra ne yaptını anlayamadım vlla kayıp oldu gitti :A @denizz19
Uydurma, o şarkı yeni olduğu için ilk haftalarda kullan demiştin. :A Ben de öyle yapmıştım zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
Uydurma, o şarkı yeni olduğu için ilk haftalarda kullan demiştin. :A Ben de öyle yapmıştım zaten. :A
Sevmedim şarkıları içinde yorum yaptıma eminim bu ve bir kaçı için :A

Buraya senmi taşıdın bu şarkıyı bomboş şarkıya dinleyerek oy vermiş olamazlar :A @Bully @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...