- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Önceki tur Buray'a oy vermiştin. Bunu beklemiyordum 😱Feride tabiki
Önceki tur Buray'a oy vermiştin. Bunu beklemiyordum 😱Feride tabiki
Sasirttim seniiÖnceki tur Buray'a oy vermiştin. Bunu beklemiyordum 😱
3 gün ideal ya, senede 1 oluyor zaten etkinlik. Biraz zamana yayılsın.Anket süresi biraz uzun gibi ama ya Şimdiden 22 kişi oy kullanmış
Hatırlayamadım
Hatırlayamadım
Uğraştırma beni
Uydurma beSenin o sözün yüzünden Yok Yok dedim ben
Feride@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Bully @Yiğitt @Özgür @bazinga @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @gözlemci @Tolstoyevski @xdragxx @Harunnn60 @tolgab @Emre Ozansoy @umuttanyel @Hachiko @ozmoturk @MayısKralı @slhttnmtl @DarkLegenD @Ygslysci @emrecnn @Mr.At @hayret bi şey @-potterhead- @Felon @The_Erinch @12.Adam @haluk792 @yigit_00 @Maskeli Fedai
Feride
Burayın bu şarkısı güzel bile değil @Özgür yarısırken sanırım bununla bir kaç şarkıyı listeye bile alma demiştim @sokak sanati
Musti nerelerde gitti @Bully
Sılanın hangi şarkıları vardı bu yıl hiç bilmiyorum ama burada olmadına göre hitlik bişiler değildi sanırım @denizz19
Ferideyle Merve gıcık olmadım kadın şarkıcılar ama rakiplerinde ikisininde iş yok çok hafif yıl olmuş @BullyBende Feride'nin şarkıyı beğendim ama Kaan ihanet etmiş.
Ferideyle Merve gıcık olmadım kadın şarkıcılar ama rakiplerinde ikisininde iş yok çok hafif yıl olmuş @Bully
Hem iyiler hem yarı finallik değil rakiplerBende Feride ve Merve'yi destekliyorum
Feride'yi hiç oylamamıştın ama Buray'ı oyluyordun, şaşırttın.Feride
Burayın bu şarkısı güzel bile değil @Özgür yarısırken sanırım bununla bir kaç şarkıyı listeye bile alma demiştim @sokak sanati
Musti nerelerde gitti @Bully
Sılanın hangi şarkıları vardı bu yıl hiç bilmiyorum ama burada olmadına göre hitlik bişiler değildi sanırım @denizz19
Bu şarkıyı ben 15 haftalık periyotta @Özgür e listeye bile koyma demiştim Buray iyidir ama bu şarkıyla gelmemeliydiFeride'yi hiç oylamamıştın ama Buray'ı oyluyordun, şaşırttın.
Sıla daha bugün elendi, tahmin edebileceğin gibi biraz kaos çıktı.
Gel Bana 3.turda elendi, Mod da çeyrekte. Yalın da çeyrekte elendi.
Uydurma, o şarkı yeni olduğu için ilk haftalarda kullan demiştin. Ben de öyle yapmıştım zaten.Bu şarkıyı ben 15 haftalık periyotta @Özgür e listeye bile koyma demiştim Buray iyidir ama bu şarkıyla gelmemeliydi
Ferideye ve Merveye sen yokken ısındım gıcık olmadım kadın şarkıcılar simge kadar olmasada onlarda iyiler
Tabi çok zayıf bir yarı fınal olmuş , mod şarkısıda hak etmiyorduda gel bana olmalıydı
Sılanın ben Afitaptan sonra ne yaptını anlayamadım vlla kayıp oldu gitti @denizz19
Sevmedim şarkıları içinde yorum yaptıma eminim bu ve bir kaçı içinUydurma, o şarkı yeni olduğu için ilk haftalarda kullan demiştin. Ben de öyle yapmıştım zaten.