Sen kimsin ki bunak .ssBen varken artık yok
Sen kimsin ki bunak .ssBen varken artık yok
İşin arka boyutunda çok kötü şeyler yatıyor
Konu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder @xemrexxx @alperuz
Konu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder @xemrexxx @alperuz
Bazen çok boş yapıyorsun Umut
Bazen çok boş yapıyorsun Umut
@sokak sanati nın her zaman ki haliBazen çok boş yapıyorsun Umut
@sokak sanati nın her zaman ki hali
+9 ergen sözleriSana laf atarken genelde öyle oluyor. Boşluk tuşu gibi çok yer kaplayıp az icraat yapıyorsun sende
Heee hadi canım hadi uzaKonu sen olunca mecburen boşluk oluşuyor ortamda
+9 ergen sözleri
Heee hadi canım hadi uza
Kalitenin merkezleriyiz biz sana ağır gelir @Maskeli FedaiBirbirinizi bulmuşsunuz zaten burada kalamam daha fazla.
@serhatt sen yokken iyice edepsizleşti .ss @xemrexxxBaşı boş bırakıyorsunuz @serhatt ı ben yokken Davulcuya bile bakıyor @Maskeli Fedai yanı @sokak sanati @xemrexxx
Vay edepsizler .ssKonu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder @xemrexxx @alperuz
@xemrexxx le düşe kalka sende iftiracı oldun onun gibi .ss
Seninle mi düşüp kalksaydım, aaa beni kötü yola düşürmeye çağırıyor. 😱 @sokak sanati @Çiğdem @xemrexxx@xemrexxx le düşe kalka sende iftiracı oldun onun gibi .ss
Midemi bulandırıyorsun...Seninle mi düşüp kalksaydım, aaa beni kötü yola düşürmeye çağırıyor. 😱 @sokak sanati @Çiğdem @xemrexxx