Sen kimsin ki bunak .ssBen varken artık yok![]()
![]()
![]()
Sen kimsin ki bunak .ssBen varken artık yok![]()
![]()
![]()
İşin arka boyutunda çok kötü şeyler yatıyor![]()
Konu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder@xemrexxx @alperuz
Konu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder@xemrexxx @alperuz
Bazen çok boş yapıyorsun Umut
Bazen çok boş yapıyorsun Umut![]()
+9 ergen sözleriSana laf atarken genelde öyle oluyor. Boşluk tuşu gibi çok yer kaplayıp az icraat yapıyorsun sende![]()
Heee hadi canım hadi uzaKonu sen olunca mecburen boşluk oluşuyor ortamda![]()
+9 ergen sözleri![]()
Heee hadi canım hadi uza![]()
Kalitenin merkezleriyiz biz sana ağır gelirBirbirinizi bulmuşsunuz zaten burada kalamam daha fazla.![]()
@serhatt sen yokken iyice edepsizleşti .ss @xemrexxxBaşı boş bırakıyorsunuz @serhatt ı ben yokken![]()
![]()
Davulcuya bile bakıyor @Maskeli Fedai yanı
@sokak sanati @xemrexxx
Vay edepsizler .ssKonu yine Serhat'ın arka boyutuna geldiğine göre dağılalım. @Maskeli Fedai şimdi gelir inceler boyutları. @eskici 'de yardım eder@xemrexxx @alperuz
@xemrexxx le düşe kalka sende iftiracı oldun onun gibi .ss
Seninle mi düşüp kalksaydım, aaa beni kötü yola düşürmeye çağırıyor. 😱@xemrexxx le düşe kalka sende iftiracı oldun onun gibi .ss
Midemi bulandırıyorsun...Seninle mi düşüp kalksaydım, aaa beni kötü yola düşürmeye çağırıyor. 😱@sokak sanati @Çiğdem @xemrexxx