TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Elemenin ben bugün çekildiğini düşünmüyorum ama Acun neden öyle bir açıklama yaptı hala daha anlamadım... Bir fikrin var mı? @Hachiko
Adam bölümden önce çekilecek diye açıklama yapmış bunun hala düşünmüyorumu mu var? :D Fragmandaki konsey görüntülerü eski.

@Emre Ozansoy dün akşam Aycan'ın babası canlı yayın açmış ve Aycan ile ilgili birşeyler söylemiş. Buradan izleyici Aycan'ın elenmediği vs vs bişeyler çıkarmış sanırım. Ek olarak bazı sayfalar elenen yarışmacı ''kesin bilgi'' gibi paylaşımlar yapıyor. Dün sosyal medyada Acun'a çok yazan oldu. Büyük ihtimal tutturanlar da olduğu için Acun böyle bir şey paylaştı. Bugün çekilmesi imkansız. Normalde bize göre pazarı pazartesiye bağlayan gece eleniyor yarışmacı. Geri kalan 2 gün boş mu geçti yani şimdi? Yarın kaptanlık oyunu ve ardından konsey yayınlanacak mesela. O oyunun çoktan çekilmiş olması gerekiyor. Yarın akşamki yayın yetişmez mantık olarak.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
@Emre Ozansoy dün akşam Aycan'ın babası canlı yayın açmış ve Aycan ile ilgili birşeyler söylemiş. Buradan izleyici Aycan'ın elenmediği vs vs bişeyler çıkarmış sanırım. Ek olarak bazı sayfalar elenen yarışmacı ''kesin bilgi'' gibi paylaşımlar yapıyor. Dün sosyal medyada Acun'a çok yazan oldu. Büyük ihtimal tutturanlar da olduğu için Acun böyle bir şey paylaştı. Bugün çekilmesi imkansız. Normalde bize göre pazarı pazartesiye bağlayan gece eleniyor yarışmacı. Geri kalan 2 gün boş mu geçti yani şimdi? Yarın kaptanlık oyunu ve ardından konsey yayınlanacak mesela. O oyunun çoktan çekilmiş olması gerekiyor. Yarın akşamki yayın yetişmez mantık olarak.

Aycan'ın babasının yayının açıp açmadığı hakkında bir bilgim yok, görmedi öyle bir şey. Ama senin de dediğin gibi oyunların yetişmesi imkansız mantıken.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
@Hachiko eski görüntüleri fragmanda verme olayı ilk değil. Daha önce de yaptılar. Fragmana çok aldanmayın. Acun sırf kendine inandırmak için bile yaptırmış olabilir.
Fragmanda eski görüntülerin verilmesinin ilk olmadığını biliyorum ama daha öncesinde de her zaman yok şu elendi yok bu elendi diye bilgi sayfaları açıklıyordu ve hiçbir zaman Acun böyle bir açıklama yapmadı. Yalan söylediğini düşünmüyorum belki bu akşam konseyde açıklar durumu.

Fragmanda eski görüntülerin verilmesinin ilk olmadığını biliyorum ama daha öncesinde de her zaman yok şu elendi yok bu elendi diye bilgi sayfaları açıklıyordu ve hiçbir zaman Acun böyle bir açıklama yapmadı. Yalan söylediğini düşünmüyorum belki bu akşam konseyde açıklar durumu.
Ben yine de sanmıyorum. İşin ucunda 2 bölümün sarkması var. Acun bu kadar riske girmez. Hazır bu kadar ivme kazanmışken boş bırakmaz TV'yi.

Belki oyun ve takım oluşturma konseyi yarın çekilir zaten Perşembe Anlat Bakalım var onu da aynı gün çekerler. Bir sarkma olmaz.
Yinede yetişmez bence. Ama akşam izleyip görücez. Özellikle bölüm sonu fragman yayınlanırsa ve yarın akşamki bölüm yayınlanırsa kesinlikle Acun algı yapmak için öyle yazmıştır.

Davranırsa mı :A :A yüzü güzel çocuğum Evrimin öyle yapacağı kesin davranırsa falan denemez bile bence
Ya bu yaptığını haklı bulursa diyorum. Daha sonra arkadaşlıklarını sürdürür sürdürmez ona karışmam ama bu olayda Barış haklı falan derse yani savunursa konseyde, Evrim’in Survivor hayatı bitme noktasına gelir...

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ya bu yaptığını haklı bulursa diyorum. Daha sonra arkadaşlıklarını sürdürür sürdürmez ona karışmam ama bu olayda Barış haklı falan derse yani savunursa konseyde, Evrim’in Survivor hayatı bitme noktasına gelir...

Evrim asla Barış haklı demez Yasine konuştuğu gibi konuşur gene ki bence survivor hayatı bitti Evrimin