Emre Ozansoy
Moderatör
Şu takımlar karışsa gene yazacam buralara.... hey gidi günler hey...
İlk zamanlar @Emre Ozansoy @Angelica @Hachiko vardık... şimdi iletiler içinde kayboluyor insan![]()
İlk zamanlar daha keyifliydi abi ya...
Şu takımlar karışsa gene yazacam buralara.... hey gidi günler hey...
İlk zamanlar @Emre Ozansoy @Angelica @Hachiko vardık... şimdi iletiler içinde kayboluyor insan![]()
Önemli bir eksiklik hissedeceğiz bu akşam...Neyse ki adaşın @Emre Ozansoy gereken boş dozunu karşılıyor, yokluğunu pek aratmıyor.
![]()
Yeni bölüm başlamış Şerlok beyciğim. Geçelim ekranın başına yavaştan. Daha dondurma reisin çıldırmasını izleyeceğizTripsoy... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yeni bölüm başlamış Şerlok beyciğim. Geçelim ekranın başına yavaştan. Daha dondurma reisin çıldırmasını izleyeceğiz![]()
Barışın doktor raporlu olduğunu bilmeyen yok zaten. Burada eleştirilen sırf Evrim sen ne zaman oynayacaksın dediği için matarayla vurmaya kalkışması. Evrimin söylediğinin doğru olduğunu söylemiyorum ama bu kadar basit birşey için şiddete yaklaşması olayın üzücü.
Acunun kriterleri bireysel temas +küfür olayda ikisinin de olacağını sanmıyorum, ayrıca ünlülerin itirazını videolu izleyip sustırmuştu burada da en başta dendi kendi elinde olmadığı doktor kararıyla oynamadığıBarışın doktor raporlu olduğunu bilmeyen yok zaten. Burada eleştirilen sırf Evrim sen ne zaman oynayacaksın dediği için matarayla vurmaya kalkışması. Evrimin söylediğinin doğru olduğunu söylemiyorum ama bu kadar basit birşey için şiddete yaklaşması olayın üzücü.
Iyyyy geldi yine. SsBabako ezdi papatyayı.![]()