Sıla güzel şarkı yapmaya başlarsa ihanete gerek kalmaz.@DarkLegenD ihanetinin bedelini ödeyeceksin
İnşallah bu forumdan gittiğin günü de görürümSıla güzel şarkı yapmaya başlarsa ihanete gerek kalmaz.
Bu forumun biat kültürü ne zaman bitecek acaba? Köşe başında açacağım bir çiğ köfteci dükkanında bile Sıla'nın şu şarkısını çalmam. İnsan oy verirken utanır.
Buray'ın şarkısı güzel.
Feride'ninki daha da güzel. Zaten önceden dinlemiş olduğum bir şarkıymış.
Şoktayım. 😱
Sıla seviciliğin sana neler söylettiriyor böyle... Büyük konuşma, sonra üzülürsün.İnşallah bu forumdan gittiğin günü de görürüm
Oy kullanma kullanma sonra gel oy kullan tabi kızarım .ssSıla seviciliğin sana neler söylettiriyor böyle... Büyük konuşma, sonra üzülürsün.
Forumda kalitenin sayılı adreslerinden biri olmama rağmen niye şaşırıyorunuz bu duruma? 😡 @sokak sanatiŞoktayım. 😱
@sokak sanati sana güvenmemem gerektiğini zTen biliyordum şaşırtmadın
@Dosi Buray'a vereceğine emindi de. MS'den dolayı bende öyle düşünmüştüm.Forumda kalitenin sayılı adreslerinden biri olmama rağmen niye şaşırıyorunuz bu duruma? 😡 @sokak sanati
Forumda kalitenin sayılı adreslerinden biri olmama rağmen niye şaşırıyorunuz bu duruma? 😡 @sokak sanati
Hayrettin foruma gelecekmişEğer Sıla düşmanı olsam Buray derdim. Ben kendime göre beğendiğim şarkıya oy verdim. Ayrıca 2 yıl önce Yan Benimle ile benim kandırdığın hala aklımda.
İletişime geçmişsin bile. Sıla’ya 1 oy mu yazılıyor burdan ne demek istiyorsun.Hayrettin foruma gelecekmiş
Hayrettin foruma gelecekmiş
İletişime geçmişsin bile. Sıla’ya 1 oy mu yazılıyor burdan ne demek istiyorsun.
Kendisi beni tanıyor mu yoksa tanımıyor mu karar versin artık.@Dosi Buray'a vereceğine emindi de. MS'den dolayı bende öyle düşünmüştüm.
Yıkıldım, alçaldım... Bu laflar beni derinden yaraladı. Benim böyle biri olmadığımı biliyorsun.Çünkü uzaktan, atarli ve şımarık ergen gibi görünüyorsun.
Firdevs Hanım gibi gözümüz üstünde ama yine de yapıyor bir şekilde @denizz19 marulu.Dün dedim bugün foruma geliyor. Ne büyük tesadüf.
Yok gerek yok çağırmayacağım tüm forum bir oldu Sılaya karşı O bile yeter gücümü göstermemeİletişime geçmişsin bile. Sıla’ya 1 oy mu yazılıyor burdan ne demek istiyorsun.