Emre Ozansoy
Moderatör
Evrim kadar boş birisini görmedim ben.
Yazıklar olsun sana Evrim!
Yazıklar olsun sana Evrim!
Çok istiyorum bunun yaşanmasını. Hele de Cemal Can & Nisa finali çok aykırı olur, çok da güzel olur.Kadın all starda herkesi solladı 1.olamadı oyuncağı için ağlayan çocuk 1.olursa çıldırır %
Barış herkes için çok tehlikeli. Onu aradan çıkarıp kendi aramızda çarpışmamız hepimiz için en iyisi olacaktırYasin fanları galeyana gelmiş durumda. Barış’ın oyundan atılması lazım Yasin gibi falan diyorlar
Finale adım adım
Kadın all starda herkesi solladı 1.olamadı oyuncağı için ağlayan çocuk 1.olursa çıldırır %
Barış herkes için çok tehlikeli. Onu aradan çıkarıp kendi aramızda çarpışmamız hepimiz için en iyisi olacaktır
Evde unicornunla da oynuyormusun x😂😂Çok istiyorum bunun yaşanmasını. Hele de Cemal Can & Nisa finali çok aykırı olur, çok da güzel olur.
Ben o dönem izlemiyordum Şerlok beyciğim. Ama duyduğuma göre bu ve ekibi Hakan reisime kumpas kurmuşlar. O yüzden katılıyorum sizeBu herif Survivor tarihinin ilk ve en büyük hainlerinden, neden program yorumlatıyorlar bu haine... Önüme çıktı tadım kaçtı bak, geçmiş zaman geldi aklıma... @Bully @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 84753
Abla sen bu ifadeleri çok ciddiye alıyorsun gerçekten. Forumdaki çoğu kişi “güldürdün” attığı mesaja gerçekten gülmüyor ki.@dreamy gülecek birşey demiyorum gülüpte sinirlendirme beni bakıyorum yorumlarına evrim hatalı demiyosun hiç
@Maskeli Fedai cosplayBu herif Survivor tarihinin ilk ve en büyük hainlerinden, neden program yorumlatıyorlar bu haine... Önüme çıktı tadım kaçtı bak, geçmiş zaman geldi aklıma... @Bully @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 84753
Orjinal ol. SsO zaman Nagihan'a gelsin
Yok, olsa oynardım.Evde unicornunla da oynuyormusun x😂😂
Yorumunuzu görsel ile desteklemenizi başta ben olmak üzere sabar üyeleri merakla bekliyoruz.Birleşmeden önce %29 Du %50++, den artış var
Ben o dönem izlemiyordum Şerlok beyciğim. Ama duyduğuma göre bu ve ekibi Hakan reisime kumpas kurmuşlar. O yüzden katılıyorum size
Bunun ne orijinalliği olacak be, ağla deyince ilk çıkan görsel zatenOrjinal ol. Ss
Abla sen bu ifadeleri çok ciddiye alıyorsun gerçekten. Forumdaki çoğu kişi “güldürdün” attığı mesaja gerçekten gülmüyor ki.
Ayrıca konuya tam hakim değilim Evrim Barış’a oynamadığı için laf atıyor sanırım. O da oyun sırasındaki gerginliğiyle daha üsluplu söyleyebilirmiş evet. Ama olayın gerçek yüzü ne olursa olsun Barış o hareketi yapmayacaktı yani tamamen yanlış yaptığı...
UğraşamamYorumunuzu görsel ile desteklemenizi başta ben olmak üzere sabar üyeleri merakla bekliyoruz.