Birleşmeden sonra uçtu papatyam Ekli dosyayı görüntüle 84748
Bu uçmuş hali mi papatyanın...
Birleşmeden sonra uçtu papatyam Ekli dosyayı görüntüle 84748
Yok abla cidden seni düşünerek bu yorumu yapmadım ama Twitter’da vs. savunan var yani.Ben barışı savunmadım onun yaptığıda yanlış bana diyorsun ama sende evrim yanlış yaptı demiyorsun
Dondurma reisin düşüşüyle beraber reisim adım adım şampiyonluğa yürüyecek Şerlok beyciğim ohh ne güzelAynen öyle Utku beyciğim, bu hafta gitmese bile SMS birinciliğini kaybeder herhalde artık. Kendine güvenini kaybeder, düşüşte olan performansı iyice dip yapar. Sonrasını reisim çözer zaten.
Yok abla cidden seni düşünerek bu yorumu yapmadım ama Twitter’da vs. savunan var yani.
Birleşmeden önce %29 Du be şimdi %45 evrimden sonra en çok OYUN kazanan kişiBu uçmuş hali mi papatyanın...
Öyle bir şey olursa finalde nagehan acunu vururDondurma reisin düşüşüyle beraber reisim adım adım şampiyonluğa yürüyecek Şerlok beyciğim ohh ne güzel
Değerli Juri Başkanım çok haklı bir yorum 👍👏 Geçen bir iletişim oyununda YouTube da aynen bu şekilde cümle okudum.😂
Birleşme öncesi genel tabloyu görebilirsek daha objektif olarak yorumlayabiliriz.Öyle değil mi @Sherlock ?Birleşmeden sonra uçtu papatyam Ekli dosyayı görüntüle 84748
Öyle olur aynen, bu konuda Evrim'in yanındayız, dondurma reise karşı omuz omuzaKoşulsuz şartsız Barış’ı destekleyenlerden tepki toplayacaktır tabii ki. Ama Survivor’ın genel kitlesini de düşünürsek bu durum Evrim’e yarayacak bence.
Birleşmeden önce %29 Du %50++, den artış varBirleşme öncesi genel tabloyu görebilirsek daha objektif olarak yorumlayabiliriz.Öyle değil mi @Sherlock ?
Nagehan ne alaka beÖyle bir şey olursa finalde nagehan acunu vurur
Kilo alan Nisa yı 1. Yapıyon hoşt
Kadın all starda herkesi solladı 1.olamadı oyuncağı için ağlayan çocuk 1.olursa çıldırır %Nagehan ne alaka be
Yasin fanları galeyana gelmiş durumda. Barış’ın oyundan atılması lazım Yasin gibi falan diyorlarÖyle olur aynen, bu konuda Evrim'in yanındayız, dondurma reise karşı omuz omuza
Peki ya @eskici nin Acun Evrim'i şampiyon yapacak demesinin ardından böyle bir şey yaşanması 😱
O zaman Nagihan'a gelsinKadın all starda herkesi solladı 1.olamadı oyuncağı için ağlayan çocuk 1.olursa çıldırır %