Büyüyoruz, büyüdükçe güçleniyoruz... SİNERJİ tam gaz devam...
Önemli Not: Örgütümüze üye alımları devam etmektedir.
@MasacRE @Dosi @DarkLegenD @Özgür @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @alperuz @12.Adam
İçimden gelmiyor. Mert beyciğimden sonra küskün modda izliyorum zaten, tadı tuzu kalmadı yarışmanın.Bırak profesörü, yap şovunu.
Kayıt yaptırır yaptırmaz,NİSA REİSİMİZ ÖDÜLE KOŞTU.İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER VE SERİ GALİBİYET SERİSİ GELİR 🙏😍
Ekli dosyayı görüntüle 84743
@MasacRE @Dosi @DarkLegenD @Özgür @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @alperuz @12.Adam
İçimden gelmiyor. Mert beyciğimden sonra küskün modda izliyorum zaten, tadı tuzu kalmadı yarışmanın.
Biz de Anti Nisa team oluşturalım.
Biz de Anti Nisa team oluşturalım.
İlk 11 kurmaya 1 kişi kalmış 😂👏👍Ekli dosyayı görüntüle 84743
Yok ederiz sizi@Maskeli Fedai de katılır aranıza seve seve, tehlikeli bir ekip oluşturursunuz.
Ne mana? Evrim en güzeli aralarında objektif olarak söylüyorum bunu. Sonra Aycan>Nisa>Elif böyle gider.Aycan daha güzel değil mi yaa? Nisa ne mana Bihter
Yok ederiz sizi
Kümeler gibi olmuş 😂Ne mana? Evrim en güzeli aralarında objektif olarak söylüyorum bunu. Sonra Aycan>Nisa>Elif böyle gider.
Bu dediğine inanıyor musun cidden.Elenme potasında olacağı ilk oylamada elenir. @dreamy yi umutlandırma.
Ne mana? Evrim en güzeli aralarında objektif olarak söylüyorum bunu. Sonra Aycan>Nisa>Elif böyle gider.
İkinci potada sallana sallana elenir. Yasin'e yağ çekerek destekçi büyütme potansiyelini kaybetmişti, bu eksikliği biriken oylar nötrler sadece.Bu dediğine inanıyor musun cidden.
Evrim’in daha böyle devam ederse ilk 4’e bile gireceğini düşünüyorum. Hem ciddi bir SMS birikimi var, hem de artık Survivor’da kişisel performansın ön planda olduğu bir döneme girdik Acun Ilıcalı da demişti zaten. Bugün takımdaki erkeklerin bir kez bile yenemediği adamı parkuru bitirmesine izin vermeden yendi.
Uğraşma benle
Tırnağı olamazNisa yine Bihter olmuş ne diyorsun @Dosi @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @sokak sanati @Forumdash @alperuz @serhatt @The_Erinch
Ecünnülere karşı ittifak kuruyoruz @Bully ile seni de bekliyoruzUğraşma benle