Başlık böyle daha iyi gibi.
Git bunu sevdikleri kanalın iyi kötü her dizisini seven şahıslara söyle beni ilgilendiren bir şey yok.Sen git Star'cığının favori dizisi Sefilin Kızı'nın haberlerini aç. @xBUGRAx
@xBUGRAx e taş mı attın sen. 😱Git bunu sevdikleri kanalın iyi kötü her dizisini seven şahıslara söyle beni ilgilendiren bir şey yok.
@Aserat çım, Buğrişko diyo ki Engin ve Tolga'ya bakarken sakin kalamıyormuş, duvarları tırmalıyormuş o yüzden dizileri kaldırmış. Alp de çok zorluyomuş onu, helallerime sadece ben bakarım başkası bakamaz diyor, galiba ZümZüm'ü de bitirecek. Resmen şıkandal. 😱Kurşun ve Ferat'ı izledim mi iletir misin...
@Aserat çım, Buğrişko diyo ki Engin ve Tolga'ya bakarken sakin kalamıyormuş, duvarları tırmalıyormuş o yüzden dizileri kaldırmış. Alp de çok zorluyomuş onu, helallerime sadece ben bakarım başkası bakamaz diyor, galiba ZümZüm'ü de bitirecek. Resmen şıkandal. 😱
Başlık: 2020 - 2021 Sezonunda FOX Ne Yapacak?
Konunun son cümlesi: Kanal yeni sezonda hangi dizilerin fişini çekecek, ya da nasıl bir yayın politikası izleyecek belli değil.
"Ne yapacak?" sorusunun cevabını arıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 84658
İçine @DR kaçtı galiba.
Reytingleri düşene kadar onları da destekliyordun fark etmez.Kurşun ve Ferat'ı izledim mi iletir misin...
Yok, o olsaydı Acun görseli falan atardı.