Hain 😱
Kütük dostum hainlikte sınır tanımıyor gerçekten de, her gün yeni bir hainlik vakası ile karşımıza çıkmayı nasıl başarabilir bir insan ya
Çok cazip geldi Yapılmayacak gibi değildiKütük dostum hainlikte sınır tanımıyor gerçekten de, her gün yeni bir hainlik vakası ile karşımıza çıkmayı nasıl başarabilir bir insan ya
Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun maşallah Hainli FedaiÇok cazip geldi Yapılmayacak gibi değildi
1 tanecik varmiş desteklediğim aday Diğerlerine müdahale etmek istemıyorum. O bi taneciğe de kullandim oyumu. Yılın şarkısını da eleyin bari
Tabiki hemen@emrecnn oylarını beklerim. 4 grubumuz var, her gruptan 1 şarkıya oy verebilirsin.
Desteklediğin şarkıyı öne geçirmişsin. Etiketlemişim iyi ki.1 tanecik varmiş desteklediğim aday Diğerlerine müdahale etmek istemıyorum. O bi taneciğe de kullandim oyumu. Yılın şarkısını da eleyin bari
Teşekkürler. B, C ve D gruplarına da oylarını bekliyorum.3.sarkiya oyumu verdim
Bakıyorum onlara daTeşekkürler. B, C ve D gruplarına da oylarını bekliyorum.
Bakıyorum onlara da
Sagol2019 - En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | B Grubu
En Favori Şarkı 2019, çeyrek final turuyla devam ediyor. Çeyrek finalde her gruptan 1 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan şarkı yarı finale yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak. Oylama 3 gün sürecektir. İşte çeyrek final B grubu adayları: Merve Özbey - Tebrikler Buray - Tac...fav10.net
2019 - En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | C Grubu
En Favori Şarkı 2019, çeyrek final turuyla devam ediyor. Çeyrek finalde her gruptan 1 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan şarkı yarı finale yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak. Oylama 3 gün sürecektir. İşte çeyrek final C grubu adayları: Ziynet Sali - Bana da Söyle Zeynep...fav10.net
2019 - En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu
En Favori Şarkı 2019, çeyrek final turuyla devam ediyor. Çeyrek finalde her gruptan 1 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan şarkı yarı finale yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak. Oylama 3 gün sürecektir. İşte çeyrek final D grubu adayları: Sıla - Karanfil Feride Hilal Akın -...fav10.net
İşini kolaylaştırayım.