TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

Bana kalsa düetsiz diyecektim ama @sokak sanati'dan ötürü 3 kisi dedim, sirf siz daha kolay birseyleri bulun diye. :)

Dedigim gibi konsept bana ait degildi ve kimse sarki bulamayinca konsept degisikligine gittik ki iyi ki gitmisiz zaten. Bu sirf sana inat yapilan bir sey degildi diger yarismacilar sarki bulamayinca bu yola basvurduk. :D Gecen haftaki sarkin zaten Türkü degildi, bunu sende biliyorsun onun hakkinda aciklama yapmama gerek yok, onun disinda konsept ile ilgili herhnagi bir sorun yasamadin. :)

Neyin haksizlik oldugunu düsünüyorsun? 4 sesi ile 1 sesi karsilastirinca hakli ama onu kabul etmeyince haksizlik mi olmus oluyor?

Ben de seni cok seviyorum, buradaki kimseye küsmedim küsmem, alinirim sadece. Hala kirginim sana karsi...
İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama. :bhr: @xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra. :A ) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...

Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım. :Z :A

İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama. :bhr: @xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra. :A ) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...

Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım. :Z :A
Yiyin birbirinizi. :Z :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: dreamy
Yiyin birbirinizi. :Z :Z
F1C93D6C-3453-4D4B-969A-7D09FB9DF027.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Ahmed

Konsepti degistirmemizin nedeni müzik ödüllerindeki bütün performanslarin playback olmasiydi. @sokak sanati ve ben canli dinlemek istiyoruz deyince ve alternatif olmayinca mecburen degistirdim. Alternatif olsaydi degistirmezdim zaten ama benimde gördügüm bircok performans playbackti. Sana inat bir sey degildi yani. :A

Neyse, o 4'lüyü alabilirsin istiyorsan, ben sadece adil yaris olmasi adina ugrastim ama zaten yarismacilar rahatsiz olmamis, sen aliyorsan al almiyorsan baskasinin almasina izin vermem zaten. :A

Ve ayrica küsmemistik, gitmeden önce illa ki konusur öyle giderdim. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy

D grubuna baktın mı. Skandal:A @alperuz

Konsepti degistirmemizin nedeni müzik ödüllerindeki bütün performanslarin playback olmasiydi. @sokak sanati ve ben canli dinlemek istiyoruz deyince ve alternatif olmayinca mecburen degistirdim. Alternatif olsaydi degistirmezdim zaten ama benimde gördügüm bircok performans playbackti. Sana inat bir sey degildi yani. :A

Neyse, o 4'lüyü alabilirsin istiyorsan, ben sadece adil yaris olmasi adina ugrastim ama zaten yarismacilar rahatsiz olmamis, sen aliyorsan al almiyorsan baskasinin almasina izin vermem zaten. :A

Ve ayrica küsmemistik, gitmeden önce illa ki konusur öyle giderdim. :A

Bir sürü yabancı performans var. Bunlar yerli diye ısrar etti. Kör cahiller:A

• Güldürdün
Reactions: alperuz