Hepsini de oylamışsın.
Yalın'lı grup dışında zorlanmadım aslında oy kullanırken de.
Hepsini de oylamışsın.
@Maskeli Fedai ile beraber kınıyoruz seni Yalın'a oy vermediğin için. Hainlok...Yalın'lı grup dışında zorlanmadım aslında oy kullanırken de.
@Maskeli Fedai ile beraber kınıyoruz seni Yalın'a oy vermediğin için. Hainlok...
Yaramızda Kalsın'ın karşısına kim gelse yazık olacaktı, kura Yalın'a çıktı Düşüş dönemi şarkısıyla iyi geldi ama çeyreğe
Yaramızda Kalsın'ın karşısına kim gelse yazık olacaktı, kura Yalın'a çıktı Düşüş dönemi şarkısıyla iyi geldi ama çeyreğe
Yalın'da şans yok, ben finale çıktım kaybetti, sonra @Maskeli Fedai ile kaybetti.. Ya da problem bizde..
Yalın da seviliyor aslında ama finallerde ölüyor reis. Sıla zaten ayrı bir boyuttu.Yaramızda Kalsın bu senenin favorilerinden bence zaten, dediğin gibi yazık oldu reise. Zeynep Bastık da fazla direnemez o grupta zaten.
Milli irade, Sıla'yı ne kadar seviyorsa Yalın'ı da o kadar sevmiyor sanırım.
Yalın da seviliyor aslında ama finallerde ölüyor reis. Sıla zaten ayrı bir boyuttu.
2015 - En Favori Şarkı 2015 | Yarı Final | A Grubu
En Favori Şarkı 2015, yarı final turuyla devam ediyor. Yarı finalde her gruptan 1 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan şarkı finale yükselecek. Oylama 3 gün sürecektir. İşte yarı final A grubu adayları: Yalın - Benimki Sıla - Hediyefav10.net
Efsane kapışmaydı.
Ama Yalın kaybetse de Sıla'yı öyle yormuştu ki finalde Bangır Bangır rahat yenmişti Sıla'yıReisi bölüm sonu canavarları yok ediyor, Sıla bunun en uç örneği zaten. İyi bile direnmiş.
Kullanılan oy sayısı olsun, yapılan yorum sayısı olsun ve tabii ki ortaya çıkan kaos oramı olsun cidden efsane kapışmaymış. Bu sene de benzerine tanıklık edebiliriz finalistlere göre, forum kalabalık baya şu an.
Ama Yalın kaybetse de Sıla'yı öyle yormuştu ki finalde Bangır Bangır rahat yenmişti Sıla'yı
Bak mesela konuyla alakasız ama bu da efsanedir.
2016 - En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan
En Favori Dizi 2016'da büyük finale son bir adım kaldı! Onlarca dizi arasından yapılan oylamalar sonucunda yarı finale dört dizi kaldı. Yapılan yarı final oylamalarında daha fazla oyu alacak olan diziler adlarını finale yazdıracaklar. İşte yarı finalin bu ayağındaki iki dizi: Kırgın Çiçekler...fav10.net
Oy toplamak yasak artık, sakin geçer sanırım finalimiz. (Geçmedi )
Yalın reis sıvanması gereken bir sanatçıdır, kutluyorum bu hareketinden ötürü.İşte, Yalın reis kaybeder ama şerefiyle kaybeder. Rakibini yorar, öyle kaybeder. (Biraz da Yalın sıvayalım, iyi geldi bu sıva...)
Ahahaha, gerçekten ilginç bir karşılaşma olmuş. Doğu kardeşimiz çok güzel özetlemiş durumu ilk sayfadaki yorumuyla.
Yalnız ucu ucuna kaçırmışım bunu, finalinde oy kullanmışımdır muhtemelen ama hiç hatırlamıyorum.
Kaos bu forumun olmazsa olmazıdır kardeşim, yok öyle sakin geçer falan... Kaos istiyoruz, vahşet istiyoruz, kan istiyoruz... Gerekeni yap.
Yalın reis sıvanması gereken bir sanatçıdır, kutluyorum bu hareketinden ötürü.
1 günle kaçırmışsın. Oy kullansaydın hatırlardım, benim hafıza zehir.
Eskiden ben de isterdim öyle şeyler. Artık huzur, sakinlik ve dinginlikten yanayım...