Merve TAŞkın isimli hanım ablamız, *e*elerden tanıman lazım aslında.O kadar ünlü mü ya, ben niye tanıyamadım
O kadar ünlü mü ya, ben niye tanıyamadım
Aa biliyorum onu tamam Ya *e*elerden yüzünü görmeye fırsatımız olmadı ki kardeşim, o yüzden tanıyamadık @SherlockMerve TAŞkın isimli hanım ablamız, *e*elerden tanıman lazım aslında.
Sürpriz isim belli mi?
Ozan mı yoksa?Evet ama kendisi fikri belirttiği halde sonradan vazgeçti denebilir.
Ozan mı yoksa?
Boşver sen kendin yazYok ya Ozan uğraşmaz o tarz işlerle.
Aa biliyorum onu tamam Ya *e*elerden yüzünü görmeye fırsatımız olmadı ki kardeşim, o yüzden tanıyamadık @Sherlock
Boşver sen kendin yaz
O zaman ortağın yarı yolda bırakmaz inşBen kendim tek yazmak istemediğim için başkası ile olur dedim.
@xBUGRAx siz soytarılık mı yapacaksın, hiç yakıştıramadım sana...Şimdi müzik dinlerken düşledim.. Ünlü olmuşum yılbaşı programı yapıyorum, Sibel Can şarkı söylüyor arkada Mehmet Ali Erbil ile ben soytarılık yapıyoruz. Tahta Bülent Ersoy oturuyor Seda Sayan yanımızda dans ediyor. @xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @dreamy @serhatt ...
Şimdi müzik dinlerken düşledim.. Ünlü olmuşum yılbaşı programı yapıyorum, Sibel Can şarkı söylüyor arkada Mehmet Ali Erbil ile ben soytarılık yapıyoruz. Tahta Bülent Ersoy oturuyor Seda Sayan yanımızda dans ediyor. @xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @dreamy @serhatt ...
Ne içmiştinŞimdi müzik dinlerken düşledim.. Ünlü olmuşum yılbaşı programı yapıyorum, Sibel Can şarkı söylüyor arkada Mehmet Ali Erbil ile ben soytarılık yapıyoruz. Tahta Bülent Ersoy oturuyor Seda Sayan yanımızda dans ediyor. @xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @dreamy @serhatt ...
Yönetmen/kameraman da benimŞimdi müzik dinlerken düşledim.. Ünlü olmuşum yılbaşı programı yapıyorum, Sibel Can şarkı söylüyor arkada Mehmet Ali Erbil ile ben soytarılık yapıyoruz. Tahta Bülent Ersoy oturuyor Seda Sayan yanımızda dans ediyor. @xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @dreamy @serhatt ...
Yani tuhaf hareketler diyelim. Sosis uzatma vs.@xBUGRAx siz soytarılık mı yapacaksın, hiç yakıştıramadım sana...
Bu forumda en normal kişinin @pompy olduğuna yemin içebilirim
Ne içmiştin
Hayal kurmak delilik değildir.