Ahahahaha iyi güldüm gerçekten...
Yazık...
Ahahahaha iyi güldüm gerçekten...
Sen ki bir ay parçası sen ki bir gecenin karanlığında parlayan yıldızsın@gözlemci hazır gelmişken seni buraya alalım
Son darbeyi de Hainli Fedai'den yedik, ah ah... Gece 04:00 sularında buralarda kimsecikler yokken yaptığımız boşları hemen unutmuş, paramparçayım... Yürüme falan yok, bıraktım o işleri...
Ağla ahahahahahhaa Büyük keyif alıyorum şu anYazık...
İnan hediye alacak param kalmadı ( Gerçi maaşlar da yeni yattı ama )@gözlemci seni hediye vermemeye davet ediyorum, kapitalizme boyun eğme...
Ağla ahahahahahhaa Büyük keyif alıyorum şu an
İnan hediye alacak param kalmadı ( Gerçi maaşlar da yeni yattı ama )
Katılıyorum kapitalizme boynumu eğmemAlma boş ver, hediye falan boş iş zaten...
@MEnes Şişkolok adlı yoldaşımızı zayiflatmamiz lazım 😕Starbuck'ın 'şişko' diye aşağıladığı Lee gibiyim şu an...
Katılıyorum kapitalizme boynumu eğmem
@MEnes Şişkolok adlı yoldaşımızı zayiflatmamiz lazım 😕
Hesabımı @MasacRE ele geçirdi..Şişkolok mu... Dağıldım şu an bu itham karşısında...
Hesabımı @MasacRE ele geçirdi..
Kendine gel artık be adam...Son darbeyi de Hainli Fedai'den yedik, ah ah... Gece 04:00 sularında buralarda kimsecikler yokken yaptığımız boşları hemen unutmuş, paramparçayım... Yürüme falan yok, bıraktım o işleri...
Fazla kilolardan beyni sulanmış şişkolokun.. @SherlockKendine gel artık be adam...
Yok olmuş resmen, Ramazan'da yediklerinin etkisinden hala çıkamamış...Fazla kilolardan beyni sulanmış şişkolokun.. @Sherlock
Fazla kilolardan beyni sulanmış şişkolokun.. @Sherlock
Yok olmuş resmen, Ramazan'da yediklerinin etkisinden hala çıkamamış...
Ahahahahhaha MuazzamYok olmuş resmen, Ramazan'da yediklerinin etkisinden hala çıkamamış...
Ahahahaha tipe bak yaa. Aklıma geldikçe beni bir gülme alıyor...
Gerçekten muazzam, bu malzeme iyi geldi kullanırız bir süre...Ahahahahhaha Muazzam