- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Niye ya sonuna kadar gitBen yakında istifa edeceğim.
Niye ya sonuna kadar gitBen yakında istifa edeceğim.
Takım beni deli ediyorNiye ya sonuna kadar git
Benimkide iyi değil ama pes etmek Angaralılara yakışmazTakım beni deli ediyor
Oyunun mantığı pek bana uygun değil ama bakacazBenimkide iyi değil ama pes etmek Angaralılara yakışmaz
Ben yakında istifa edeceğim.
Ben sanki çok mu anlıyorum kasamı 100 den 224 m yaptım. 16. sıradan gerilemediğim sürece kendimi başarılı görmekteyimOyunun mantığı pek bana uygun değil ama bakacaz
Anlamamak değil anladım da mantıklı gelmediBen sanki çok mu anlıyorum kasamı 100 den 224 m yaptım. 16. sıradan gerilemediğim sürece kendimi başarılı görmekteyim
Herşeyde mantık ararsan o O o . Hiç bir şeyden zevk almazsınAnlamamak değil anladım da mantıklı gelmedi
Alamıyorum zatenHerşeyde mantık ararsan o O o . Hiç bir şeyden zevk almazsın
Üff şöyle şu depriye gitsin yanından...Alamıyorum zaten
Abartıyorum yaÜff şöyle şu depriye gitsin yanından...
Sinirleniyorum
Kandırma değil aslında depriyle belirsizlik arasında gidip geliyorumBeni kandırdın
Ekli dosyayı görüntüle 84228
Korona sanada iyi gelmemiş anlaşılanKandırma değil aslında depriyle belirsizlik arasında gidip geliyorum
Yaklaşık 1 senedir böyle yani mezun olduğumdan beriKorona sanada iyi gelmemiş anlaşılan
Bundan sonra şart koşulsun hediye yoksa kutlama konusuda yokHediye gelinmeyecekse Kutlama konusunun anlamı kalmıyor... kökten çözüm
Ben anlamadım konuya fransızım biraz
Anladım. Okul sonrası boşluk dönemi. Derken Koronada iyice çanak tuttu bu durumuna. Ben şanslıydım. Mezun olmadan iş buldum ve okul bitimi hemen çalıştım. Bizim mezuniyet töreni aylar sonra yapılır hep ve işten izin alıp mezuniyet törenime katılmıştımYaklaşık 1 senedir böyle yani mezun olduğumdan beri
En güzeli Ne öğretmeniydin?Anladım. Okul sonrası boşluk dönemi. Derken Koronada iyice çanak tuttu bu durumuna. Ben şanslıydım. Mezun olmadan iş buldum ve okul bitimi hemen çalıştım. Bizim mezuniyet töreni aylar sonra yapılır hep ve işten izin alıp mezuniyet törenime katılmıştım
Ulan hadi ben (yanlış görmedim veya anlamadım) ama yanlış gördüm diyelim, o zaman buradaki cümle anlam olarak daha büyük saçmalık. Zaten SABAR ekibinin sayısı belli değil mi kardeşim, katılmak isteyen diğer SABAR üyelerinin anlamı nedir... Biz aramıza birini aldık mı sanki, neye göre üyeleri diyorsun, başka üyeleri çoğul olarak çağırıyorsun...