Maskeli Fedai
Favori Üye
.. @SherlockHababam Sınıfı
.. @SherlockHababam Sınıfı
Hababam Sınıfı
Önce bir sorgulayacağız sayın Gs'li dostum Leo abimize yapılan hainliği açıklamalarını bekleyeceğiz..Yok artık, ikisi birden... Kendilerini yok etmenin ve ipleri ele almanın vakti gelmiş sayın Gs’li dostum, bu iki SABAR düşmanının kelleleri alınmalı. Planımız nedir...
Önce bir sorgulayacağız sayın Gs'li dostum Leo abimize yapılan hainliği açıklamalarını bekleyeceğiz..
Paramparça olmamak elde değil sayın Gs:li dostum..Güzel fikir sayın Gs’li dostum, bunları çapraz sorguya almak lazım. Yaptıkları bütün hainlikleri öğreniriz, daha bilmediğimiz neler yapmışlardır kim bilir. Bir tarafta koskoca Leo abimiz dururken verdikleri oylara bak, kanım dondu yine bak...
Paramparça olmamak elde değil sayın Gs:li dostum..
Belki bir yerlerde bizi de satıyorlardır bu Haines ve Hainku sayın Gs'li dostum..Şüphelenmeye başladım, ya kuyumuzu kazıyorlarsa.. @MEnes @MasacRESürekli SABAR şovu yapıp ardından SABAR’ın en önemli parçalarından olan Leo abimizi satan hainler, kim bilir bizlere neler neler yapar sayın Gs’li dostum...
Bunların kellelerini hızlıca almak lazım, yoksa paramparça olmaya devam edeceğiz...
O zaman mahkeme kuruldu bile.. Sanık @MEnes ve @MasacRE'den soruldu..Doğru bir noktaya parmak bastınız sayın Gs’li dostum bu iki herif şu an bile bir yerlerde bizi satıyorlardır kesin, işleri güçleri hainlik olmuş...
Aynen öyle sayın Gs’li dostum, SABAR bizden büyüktür... Kendisini korumak adına gerekeni yapmalıyız... SABARA İHANET SUÇUNDAN ADALETE HESAP VERECEKLER!!!
Bu iş tehlikeli yerlere kadar gider sayın Gs'li dostum.. Ülkeye hainlik içinde bile olabilirler..Bu arkadaşlardan biri devletten emekli olduğunu söylüyor, diğeri SABAR örgütü üyesi olduğunu söylüyor... Bunların bir arada işleri ne...
Bu iş tehlikeli yerlere kadar gider sayın Gs'li dostum.. Ülkeye hainlik içinde bile olabilirler..
Çakır ve Polat ikilisi gibi üstlerinden geliriz sayın Gs'li dostum.. (Derken akla Çakır reyisin ölümü gelir..)Sayın Gs’li dostum kendilerinin sizin peşinizde olduğuna dair önemli bir duyum aldım, arkanızı kollayın bunlara güven olmaz...
Ekli dosyayı görüntüle 84206
Çakır ve Polat ikilisi gibi üstlerinden geliriz sayın Gs'li dostum.. (Derken akla Çakır reyisin ölümü gelir..)
Efsane sahnedir.. ADETA BİR SABAR ESERİ..Birimiz ölsek bile geride kalan bu ikisi başta olmak üzere tüm düşmanları temizlemeli sayın Gs’li dostum, bu işin başka yolu yok...
Azdan az, çoktan çok gider.........
(Aga beeeeeee)
Efsane sahnedir.. ADETA BİR SABAR ESERİ..
@Tolstoyevski Elif'ini kaybeden Polat Alemdar gibiymiş duyumlarima göre..
Doğru mu lan.. @MEnes @MasacREBu SABAR eseri kıvamındaki sahneyle Çukur’daki çılgın çatışma sahnesi karşı karşıya gelse, bilin bakalım hangi iki hain Çukur’u seçer sayın Gs’li dostum...
@Tolstoyevski’den anlık geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 84207