Hiç gerek yoktu, nasılsa ilk başta akla gelmemişiz...
Yahu ben de sözleşmede yer alayım ki hediye olaylarından sıyrılmış olayım diye şey ediyordum iyi oldu bu, alınmış gibi gözükmeye çalıştığıma bakmayın artık hediye verme meşgalesinden kurtulmuş olduk... Bahanemiz de hazır, kapı gibi hukuki bir sözleşmeye imza atmışız artık tepemize binemez.
1 buçuk ay sonra hesaplaşırız seninle )Hiç gerek yoktu, nasılsa ilk başta akla gelmemişiz...
Yahu ben de sözleşmede yer alayım ki hediye olaylarından sıyrılmış olayım diye şey ediyordum iyi oldu bu, alınmış gibi gözükmeye çalıştığıma bakmayın artık hediye verme meşgalesinden kurtulmuş olduk... Bahanemiz de hazır, kapı gibi hukuki bir sözleşmeye imza atmışız artık tepemize binemez.
niyeymiş
Onun katılacağını sanmıyorum. Haydi başka kapıya@Turkuazz reis karizmanın öz oğlu, o yüzden katılmalı.
Burada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız @TurkuazzSen haklının, güçsüzün, garibanın yanında olursun hep çünkü...
Ordan bakınca garibana benzemiyor kimse zaten sayınız da çok fazla bari 1 kişi buraya yollayın haksızlık sayı eşitliği şartSen haklının, güçsüzün, garibanın yanında olursun hep çünkü...
Burada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız @Turkuazz
Ordan bakınca garibana benzemiyor kimse zaten sayınız da çok fazla bari 1 kişi buraya yollayın haksızlık sayı eşitliği şart
Matematiğim kötüdür, hiç hesap işlerine girmeyelim.. )1 buçuk ay sonra hesaplaşırız seninle )
Burada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız @Turkuazz
İşte buOrdan bakınca garibana benzemiyor kimse zaten sayınız da çok fazla bari 1 kişi buraya yollayın haksızlık sayı eşitliği şart
Bi defa sayı eşitliği yokBurada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız @Turkuazz
Hafızanda kötü. 2 güne unuturdun zaten )Matematiğim kötüdür, hiç hesap işlerine girmeyelim.. )
@Tolstoyevski Yasak Elma'yı başlasın ben de izlerimÜzerine söz söylemeye gerek yok, son reddedilemez teklifimiz budur... @Dosi
Nasıl karşı taraf bildiğim kadarıyla kimsenin tarafında bulunmuyor@DarkLegenD karşı tarafta, kendisi 10 kaplan gücünde olduğu için bizden çok daha güçlüler.
Aynen. Adaletsiz bunlarBi defa sayı eşitliği yok
@Tolstoyevski Yasak Elma'yı başlasın ben de izlerim
Hafızanda kötü. 2 güne unuturdun zaten )