Hadi ordan bir kere bu kurallara aykırı ya da değil Hainku da da kural çiğneme vardı ama HainloCk daha iyiydiBiz uyarmayız Dosi hanım, insanların hatalarını fark edip düzeltmeleri için zaman tanırız.![]()
Hadi ordan bir kere bu kurallara aykırı ya da değil Hainku da da kural çiğneme vardı ama HainloCk daha iyiydiBiz uyarmayız Dosi hanım, insanların hatalarını fark edip düzeltmeleri için zaman tanırız.![]()
Sen kendine HaNinlok demişsin ben Hainlock demişim çok mu?İşte görüyorsun, ismimizin küçük yazıldığı yetmezmiş gibi bir de yanlış yazılıyoruz...![]()
Senin tabiri hep görüyorumda Hainlikte durumun öyle olduğunu farketmemişim. Ozman Hainciliğin kurucusu sensin?Ben her zaman Şerlok beyciğim derim Dosi hanım, hiç fark etmediniz mi bu durumuO yüzden de adı Hainlok oldu
@Sherlock
açık iş ilanıKatılmak ister misin...
Ekleriz Utku beyciğim, katılımı açık bırakmıştım.Malanı üç kere öpüp, sekiz kere kendisine vurursan yemin etmiş oluyorsun ve dönüşü olmayan bir yola giriyorsun.
İstiyor musun yoldaşım... @Tolstoyevski
Çok geç gelen bir teklif... Asabarizm'e gönül verdiğim için yoldan dönmek olmaz, yani kabul etmiyorum.Katılmak ister misin...
sayınız zaten fazla başka yasakKapımız herkese açık.![]()
Hepimiz hain olduğumuz için ortaklaşa kurduk diyebilirizSenin tabiri hep görüyorumda Hainlikte durumun öyle olduğunu farketmemişim. Ozman Hainciliğin kurucusu sensin?
Ay dur) olcaktı
Ne oldu barıştınız mı?Birileri koşmaya başlayınca nedenini sorgulamadan onlarla koşan gibiyim bazen, yani meseleyi bilmek önemsiz önemli olan ruhen katılmak
![]()
Hahah bu iyidi doğru kararÇok geç gelen bir teklif... Asabarizm'e gönül verdiğim için yoldan dönmek olmaz, yani kabul etmiyorum.
#tekdoğruyolasabarizm
#tümkötülüklerinanasınınsabarizmolması
Tamam boşvereyimHepimiz hain olduğumuz için ortaklaşa kurduk diyebiliriz
Yok yok bugüzel bunu
boşver
![]()
Çabuk kap@gözlemci hazır gelmişken seni buraya alalım![]()
Anlamadım?Dark etkisi devreye girdi. Ne yaparsın...@Sherlock