Menepoza girmedimi, kaç yaşında.Torununu yalnız bırakmayacaksın her halde. Şaka yaptık çok alıngan oldun. Periyodun mu geldi ne @Ahmed
Menepoza girmedimi, kaç yaşında.Torununu yalnız bırakmayacaksın her halde. Şaka yaptık çok alıngan oldun. Periyodun mu geldi ne @Ahmed
Hemen ayaklarıma yapişirsin böyle türlü bahaneyleTorununu yalnız bırakmayacaksın her halde. Şaka yaptık çok alıngan oldun. Periyodun mu geldi ne @Ahmed
Menopaza balon karılar girerMenepoza girmedimi, kaç yaşında.
Daha önce benimle yarışmadığın içindirBen yarışmalardan finalden önce elenmiyorum bilgin olsun. Çok iddialı konuştun yine boşluk tuşu.
Menepoza girmedimi, kaç yaşında.
Hemen ayaklarıma yapişirsin böyle türlü bahaneyle
Doğru lobiye oynuyorsun.Düşüneceğim bunu, Yasak Elma lobisinden iyi oy toplayabilirim. @alperuz
Beni değil onu, ha?Makina gibi bu maşallah. Menopoz falan hak getire
Isotu düşündüm. Beri onu şampiyon yapalım.
Daha önce benimle yarışmadığın içindir
Kylie bacıma laf yok, plz.Menopaza balon karılar girer
Bari mi😱 Yegane isim var o da torunum, evladım @dreamyMakina gibi bu maşallah. Menopoz falan hak getire
Isotu düşündüm. Beri onu şampiyon yapalım.
Beni değil onu, ha?
@Forumdash yeni Milli Şef olmaya aday bir isim.Juriyim laaaa ben juri @kerem susturcan mı şunu
Yetmez ona laf zatenKylie bacıma laf yok, plz.
Benim şarkımı sevdin bence.Şevval Sam ile gelmiş. Bu hafta ona çalışıyoruz
Bari mi😱 Yegane isim var o da torunum, evladım @dreamy
Evet şunun ayagını kaydır nasıl yapıyorsan @sokak sanati@Forumdash yeni Milli Şef olmaya aday bir isim.
Benim şarkımı sevdin bence.
Sıralama yok öyle tek hedef olmalıİlk hedefimiz İsot, o olmazsa ortanca, o olmazsa Ahmoş, oda olmazsa Burki artık birinden biri olur. Admine göz açtırmak yok
@Forumdash yeni Milli Şef olmaya aday bir isim.
Evet şunun ayagını kaydır nasıl yapıyorsan @sokak sanati
Halkı kandırmak çok kolay İki manipule iki mağdur ayagı iki laf çakma tamamGerekirse referanduma gideriz. Halkın iradesine saygımız sonsuz