Keith Long
Favori Üye
Benim takımımı göstermeden kapitalist düzenin takımlarını gösterebilirdin aslında. Sen ve @MEnes'e uzanan yolculuk.
Onu takıma monte etmeyi düşünmüştüm bir an aslında da, yine para yoktu elimde. Yine de işine yarar, tabii transfer listesine koymadıysan. Koyduysan, daha güçlü bir şekilde döner muhtemelen.Fabregas'ı aldım en son.
Benim takımımı göstermeden kapitalist düzenin takımlarını gösterebilirdin aslında. Sen ve @MEnes'e uzanan yolculuk.
Benim eski oyuncum. Sattığımda 86 idi, sonradan 100'ün üzerine çıktı ve bek değil, stoper.Morenoyu aldım sol bek olarak @Araf
Onu takıma monte etmeyi düşünmüştüm bir an aslında da, yine para yoktu elimde. Yine de işine yarar, tabii transfer listesine koymadıysan. Koyduysan, daha güçlü bir şekilde döner muhtemelen.
300 değil bana göre, 400 ve üzeri kapitalist düzenin bir parçası da, neyse artık.300 ve üstü olan her takım kapitalist düzenin bir parçasıdır, bu yüzden senin takımını da göstermek durumunda kaldım.
Oyuncu puanına baktım da, iyi aslında. İyi bir başlangıç yapmış.Bugün oynatmak durumunda kaldım, rakip güçlüydü. Uzun vadede satarım muhtemelen.
pique sabahtan beri satılmıyor luis albertoda @ArafOyuncu puanına baktım da, iyi aslında. İyi bir başlangıç yapmış.
Oyuncu puanına baktım da, iyi aslında. İyi bir başlangıç yapmış.