FOX herhalde haftada 8-9 gün falan var sanıyor bu kadar dizi aldığına göre
Cuma ve pazartesi si boş ya
FOX herhalde haftada 8-9 gün falan var sanıyor bu kadar dizi aldığına göre
Pazartesi Yasak Elma var ama boş da diyebiliriz aslında doğru.Cuma ve pazartesi si boş ya
Pazartesi Yasak Elma var ama boş da diyebiliriz aslında doğru.
Anne-de ve Kızım-daki rolü zaten yine zaten benzerdi, yine anne-baba sorunu ve üzgün ağlayan çocuktu. Bıkmadılar aynı şeyi ısıtıp ısıtıp koymaya.
Dediğimin aksini iddia edebilirmisin?
Dediğimin aksini iddia edebilirmisin?
O 2sinde yan roldü. Burada yine Anne ve Kızım gibi başrol yani direkt hikayenin üzerinden gitdiği kız olacak.Yetim bu sefer be. Ne alakası var. Ayrıca Bizim Hikaye ve Mucize Doktor'da tam bilmiyorum ama cimcime arsız bir kızdı. Bir sürü farklı rolü oynuyor.
O 2sinde yan roldü. Burada yine Anne ve Kızım gibi başrol yani direkt hikayenin üzerinden gitdiği kız olacak.
Anne ve Kızımda ise zaten olay yine yetim bir kızın hikayesiydi. Birisinde babası yoktu ve annesi sevmiyordu, diğerinde annesi yoktu ve babası zar zor kabul etmişti. Benzer acıtasyon hikayeler.
Yetim bu sefer be. Ne alakası var. Ayrıca Bizim Hikaye ve Mucize Doktor'da tam bilmiyorum ama cimcime arsız bir kızdı. Bir sürü farklı rolü oynuyor.
Ahmet haklı ayol, hep tek düze rollerO 2sinde yan roldü. Burada yine Anne ve Kızım gibi başrol yani direkt hikayenin üzerinden gitdiği kız olacak.
Anne ve Kızımda ise zaten olay yine yetim bir kızın hikayesiydi. Birisinde babası yoktu ve annesi sevmiyordu, diğerinde annesi yoktu ve babası zar zor kabul etmişti. Benzer acıtasyon hikayeler.
Keşke Starda olsaydı.Şimdi ikisi de yok. İki kat ağlayacak.
Bacım konuş, anlamıyorlar bunlar.Ahmet haklı ayol, hep tek düze roller
Zorla anlattırırz bizdeBacım konuş, anlamıyorlar bunlar.
Ahmet haklı ayol, hep tek düze roller
Keşke Starda olsaydı.
Konu sahibi benim hoşt, sen defol @Ahmedİkinizde çıkın konudan o zaman.
Cnm FOX haberi açma bu foruma.s.sKonu sahibi benim hoşt, sen defol @Ahmed
Hahaah inat açıcam onlaraCnm FOX haberi açma bu foruma.s.s
Pazartesi Yasak Elma var ama boş da diyebiliriz aslında doğru.