Bilmem, biraz da sen yardımcı ol artık. Bayrağı sana devrediyorum.@Araf başka ne olabilir sebep acaba?
Şantaj yaptım ondan satın aldı @pompyBilmem, biraz da sen yardımcı ol artık. Bayrağı sana devrediyorum.
ben muslerayı satamadın değerinin üstüne @Araf
Bir tarafta kapitalist düzenin takımları.
Ekli dosyayı görüntüle 83940
Bir tarafta fakir ama gururlular.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Bir tarafta kapitalist düzenin takımları.
Ekli dosyayı görüntüle 83940
Bir tarafta fakir ama gururlular.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Teklifimi yaptım, sen bilirsin. Son teklifim bu.grimaldo olabilir daha yeni aldım pique yi de alabilirsin @Araf
Benim kadro değerim 400 bile değil. Senin kadro değerin 400'e yakın. Kendime pay çıkarmak için değil de, böyle olduğu için paylaştım.Madem kadro değeri paylaşıyorsun, ilk 10 sonrasını ayırırsın. 8. sıradan sonrasını ayırmak da ne bileyim...
O zaman maç yaptıktan sonra takas yaparız.
Benim kadro değerim 400 bile değil. Senin kadro değerin 400'e yakın. Kendime pay çıkarmak için değil de, böyle olduğu için paylaştım.
Seni de gariban listesine alsam itiraz etmezdin.@Dosi hanım, gerekli GIF'i alabilir miyiz?
O zaman satılmasını bekle, gerek kalmasın. Transfer listesinde Marcelo'dan daha iyileri var, onlardan transfer edebilirsin.pique satılırsa gerek kalmazda birde luis alberto @Araf