Seni de gariban listesine alsam itiraz etmezdin.
Ben gariban bir takıma sahibim zaten, baksana 400 olamamışız.
Seni de gariban listesine alsam itiraz etmezdin.
Tam da tahmin ettiğim gifi koydu.
Sen de olursun bugün yarın, canını sıkma.Ben gariban bir takıma sahibim zaten, baksana 400 olamamışız.
Eh işte sen de farkındasın yazdığın şeyin abartma olduğunu @SherlockTam da tahmin ettiğim gifi koydu.
Abartma değil, gerçekler.Eh işte sen de farkındasın yazdığın şeyin abartma olduğunu @Sherlock
Yine o gifi attım sayAbartma değil, gerçekler.
dün istiyordun adamıPahalı bütçem yetmiyor. 90 üstü güçte birini alacağım
İlkin benim kadro oyuncu sayıları azdı ama sonra oyuncu sayısını arttırdık bir ara orta saha 4 oyuncu bulunuyorduUyum sağladı da, arada oynatmaması gerekiyor. Formdan düşüyor sürekli oynayınca ve bu arada, kadro rotasyona müsait olmalı. Senin yine fazla oyuncun var ve biraz daha derinleştirdiğin zaman sakatlanma ya da kart görme riskinde yerine başka iyi oyuncuyla doldurabilirsin.
Oyuncuları alıp satma olayı olmasa zordu aslında bu kadar çok yükseltmek. Özellikle sen bu konuda şanslısın, kadron iyiydi. Başlangıçta Tottenham'dan da iyi kadron vardı yine yanlış hatırlamıyorsam.İlkin benim kadro oyuncu sayıları azdı ama sonra oyuncu sayısını arttırdık bir ara orta saha 4 oyuncu bulunuyordu
De gea Rashford martial pogba kadroda hala bulunuyor o açıdan kadro orijinal biraz haklısın kadro zaten bazı oyuncular açısından iyidiOyuncuları alıp satma olayı olmasa zordu aslında bu kadar çok yükseltmek. Özellikle sen bu konuda şanslısın, kadron iyiydi. Başlangıçta Tottenham'dan da iyi kadron vardı yine yanlış hatırlamıyorsam.
Benim kadromda kaleci hariç herkesi gönderdim takımdan. Kaleci zorlana zorlana 88'lik güce ulaştı, başta 80'in biraz altıydı. Ligdeki çoğu kişi muhtemelen bu durumdadır.De gea Rashford martial pogba kadroda hala bulunuyor o açıdan kadro orijinal biraz haklısın kadro zaten bazı oyuncular açısından iyidi
Ben birazda oyuncuları geliştirip kadroda bulundurmaya çalıştım zaten kadroda kalanlar çok iyi oyuncularBenim kadromda kaleci hariç herkesi gönderdim takımdan. Kaleci zorlana zorlana 88'lik güce ulaştı, başta 80'in biraz altıydı. Ligdeki çoğu kişi muhtemelen bu durumdadır.
Hafta içi olduğundan gelişme yok sanırım. Bir de aynı oyuncuları sürekli koyduğunda da gelişme göstermeyebiliyor. Hafta sonu daha hareketli olur.Ben birazda oyuncuları geliştirip kadroda bulundurmaya çalıştım zaten kadroda kalanlar çok iyi oyuncular
Bu arada dikkatimi çekti şu sıralar antrenmanda çok gelişme yok oyuncularda sanıyorum her takımda durgunluk bulunuyor antrenmanlarda oyuncular havaların ısınmasıyla çalışmıyor
bayram bitsin satılır @ArafHafta içi olduğundan gelişme yok sanırım. Bir de aynı oyuncuları sürekli koyduğunda da gelişme göstermeyebiliyor. Hafta sonu daha hareketli olur.
Oyuncu satılınca bir ayar çekmiş oldum. 2 tane rotasyon takviyesi yapıp dengeleme yaptım. İyi de oldu.Ekli dosyayı görüntüle 84106
Kadro değerlerine bakıyorum arada çılgınca bir yarış oluyor diye. Sabah kalkıp, kadro değerini 600'e çıkarmış @MEnes. En azından 18'den 20'ye çıkmış oyuncu sayısı. Rotasyonda kullanabileceği oyuncu sayısı çıkmış ortaya.