O kim ki susturabilsin benim gibi dilberiSeni susturacak diye Korktun
O kim ki susturabilsin benim gibi dilberiSeni susturacak diye Korktun
Yataktaki işlerden bahsediyorumO kim ki susturabilsin benim gibi dilberi
senin aklın ermez o işlere .ssYataktaki işlerden bahsediyorum
Niye çocuk muyumsenin aklın ermez o işlere .ss
aklın çocukNiye çocuk muyum
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı! Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
İvet senin gibi edepsiz değil aklımaklın çocuk
Kapak oldun susİvet senin gibi edepsiz değil aklım
Ben dün akşam en çok Enis ve Nisa ikilisinde eğlendim ama Enisin etkisi fazlaydıNisa ile Cemal'in olduğu videoları izledim Ezgi ve Enis'den dolayı ikisi de çok tatlı. Gülmekten öldüm. @dreamy haksızlık ediyorsun Nisa'ya. @alperuz @The_Erinch @DarkLegenD
Hele doğum günü anı nasıl tatlı.
Nisa'da çok doğal. Tepkilerini biraz şımarık buluyorum ama bu ona tatlılık katıyor. @Harunnn60
Ay sus program başladı. SsKapak oldun sus
defol .ssAy sus program başladı. Ss
Boş yapmama laf edenlere gelsin @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @Hachiko @Maskeli Fedai @Bully @Angelica @The_Erinch @sokak sanati @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83886
Direkt @serhatt deseydin .ssBoş yapmama laf edenlere gelsin @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @Hachiko @Maskeli Fedai @Bully @Angelica @The_Erinch @sokak sanati @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83886
Çok oldun sen bacaklarını kırarım .ssDirekt @serhatt deseydin .ss
@sokak sanati şimdide tekrarı çıktı... gene bir kahkaha atayımBen dün akşam en çok Enis ve Nisa ikilisinde eğlendim ama Enisin etkisi fazlaydı
O kim ki onu hedef alayımDirekt @serhatt deseydin .ss
hadi ordan be .ss