@Bully ve senle evet.![]()
Çünkü ilk yakınlığı benle kurdu, ikinci sen olabilirsin.Niye onu da işin içine kattın şimdi.![]()
İkinizi de ayıramıyorum çünkü...Niye onu da işin içine kattın şimdi.![]()
İkinizi de seviyorum amacım sizi birbirinize düşürmek değildi.Çünkü ilk yakınlığı benle kurdu, ikinci sen olabilirsin.![]()
Biliyorum kardeşim no problem.İkinizi de seviyorum amacım sizi birbirinize düşürmek değildi.![]()
Çünkü ilk yakınlığı benle kurdu, ikinci sen olabilirsin.![]()
İkinizi de ayıramıyorum çünkü...![]()
Uza bi ya.Kutlama konumda biraz fairplay olmanı beklerdim. Yine kendine yakışanı yaptın.![]()
Uza bi ya.Uykum var zaten.
![]()
Yarım kalmış mesajın.Forum ger yıl sistem değiştiriyor benle alakası yokAyrıca @xBUGRAx
Hep kendine bir yerden pay çıkarmayı sever kendisi anlıyorum.Biliyorum kardeşim no problem.Yarışa giren kendisi.
![]()
Yarım kalmış mesajın.
Hep kendine bir yerden pay çıkarmayı sever kendisi anlıyorum.Böyle kabul ettik onu artık yapacak bir şey yok.
![]()
Torunum seni sana satacak bekle senSenin @Forumdash 'ı bana, beni @Bully 'e satmandan sıkıldım artık. Kendine bi çeki düzen ver
@xBUGRAx benden daha eski diyecektim. Biz deme o yüzden diyecektim![]()
Sizin ailenin genlerindenmıdır nedir iki dakikada admin ile beni birbirime düşürdü sonra da ben suçlu oldum. Ortanca gibi buda. Yapıyor yapıyor sonra sıyrılıyor![]()
@mrt-06 nın nesi var be.
@mrt-06 nın nesi var be.![]()