- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
Yarın ki konseptimiz gelecek olsun hayalimizdeki gelecek çünkü gerçekteki geleceğimiz var mı muammaYarın da bu kadar maziye gidersem takılı kalırım
Yarın ki konseptimiz gelecek olsun hayalimizdeki gelecek çünkü gerçekteki geleceğimiz var mı muammaYarın da bu kadar maziye gidersem takılı kalırım
O da iyiydi ama Zuhal Topal'lı sezonu efsanedirGeniş Aile - Rojda Demirer'li zamanını izliyordum. Öncesine pek hakim değildim. İyi diziydi o da😊
Hatırlıyorum öyle bir şeyler ama epey de geçmiştir o konuyu konuşmamız üzerinden...Aaa imsak vaktinin bitmesine az kalmış. Hemen Musluktan su alayım (musluk suyu içilir burada, suyumuz güzel) rahmetli babaannem Bayram sabahı ezanından önceki su zemzem suyu gibidir derdi. Her bayram alırım su. @MEnes zamanında anlatmıştım sana😊
Teşekkür ederimTebrikler @Dosi nice 40.000’lere inşallah. Kuru tebrik yeter demiştin ama yine de bu şarkıyı bırakayım. Anısı vardı sanırım bir yerde lafı geçmişti.
2018 yaz ayına denk gelen bayram olması gerekiyor. Hatta okuldaydım eve gelecekken yazmıştım ve bizde bayram şimdi başlayacak diye bir lafımda olması gerekiyor ve hatta senin profilde olması gerekiyorHatırlıyorum öyle bir şeyler ama epey de geçmiştir o konuyu konuşmamız üzerinden...
Mesaj sayısı normal ama garip bir hit olmuş. Bir tuhaflık var bu işte
Mesaj sayısı normal ama garip bir hit olmuş. Bir tuhaflık var bu işte
Evet tahmin ettiğim düzeylerde eskiymiş. Hatta malum olayların yaşanmasından önce bile olabilir... 2018 yazının sonuna doğru olmuştu o malum şeyler...2018 yaz ayına denk gelen bayram olması gerekiyor. Hatta okuldaydım eve gelecekken yazmıştım ve bizde bayram şimdi başlayacak diye bir lafımda olması gerekiyor ve hatta senin profilde olması gerekiyor
Aynen o tarihte Ağustos ayıydı, sonrasında olduEvet tahmin ettiğim düzeylerde eskiymiş. Hatta malum olayların yaşanmasından önce bile olabilir... 2018 yazının sonuna doğru olmuştu o malum şeyler...
Çok iyi beee ortama bak...@xdragxx eve gelirken bi 20 dakika önce çekim. Evin kenarı böyle ve yazın bu ağaçların altında yürüyorum gölge olsun diye 😊
@Tolstoyevski @MEnes
Biliyorum bilmem mi... Heeey gidi günler hey...Aynen o tarihte Ağustos ayıydı, sonrasında oldu
2 gündür hava çok soğuk. Dün ilginç dolu yağdı. Yarından itibaren ısınacak hava. Artık balkonda hava alırım akşam üstüde tenha olursa ormanda yürürümÇok iyi beee ortama bak...
Pek iyi günler değildi ama neyseBiliyorum bilmem mi... Heeey gidi günler hey...
Haklısın heey gidi günler derken özlem dolu günlere denir aslında, çok da uymadı sanki...Pek iyi günler değildi ama neyse
Sen o halini bile sıvayıp gurur duyarsınHaklısın heey gidi günler derken özlem dolu günlere denir aslında, çok da uymadı sanki...
Konu ben olunca her halimi sıvayıp her halime övgü yapabilirim...Sen o halini bile sıvayıp gurur duyarsın
Maalesef ki öyle bize kötü sana iyi gelen bir huyun var ve bize kötü gelmeside 'umrunda' değilKonu ben olunca her halimi sıvayıp her halime övgü yapabilirim...