🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Harunnn60 konu muhtemelen etiketler sebebi ile çok tıklanıyorm. Hediye faslı bittiğine göre kaldırır mısın? Çünkü biz bize olsak yeter fazla kişinin konuya girmesine gerek yok.:bhr: @Ahmed müsaitsen sende yapabilirsin. Benim nickim dışında etiket kalmasın.:X

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Danla Bilic ve Ariana Grande fanları ile aram iyidir. TeenAge'i hücum ettirdim. Yabancı şarkı etkinliğine de oy vermek için saldıracaklardı zor tuttum:A @dreamy
Ama forum için iyi tabiki de; ziyaretçi sayısının yüksek olması.. Umarım aktif üye sayısınada etki eder.

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Ama forum için iyi tabiki de; ziyaretçi sayısının yüksek olması.. Umarım aktif üye sayısınada etki eder.

Sayemde üye olan ve foruma ısınan çok kişi var. Yine olabilir.:Z En iyi örnek @Turkuazz yine @dreamy 'de ilk benimle yakınlık kurmuştur. @yigit_00 'da aynı şekilde sadece benle konuşuyor olabilir. Yenileri de gelir belki:Z

• Harika
Reactions: dreamy and yigit_00
@Harunnn60 konu muhtemelen etiketler sebebi ile çok tıklanıyorm. Hediye faslı bittiğine göre kaldırır mısın? Çünkü biz bize olsak yeter fazla kişinin konuya girmesine gerek yok.:bhr: @Ahmed müsaitsen sende yapabilirsin. Benim nickim dışında etiket kalmasın.:X
Cemal ve Danlayı satacak mısın :A

• Üzücü
Bildiğin işler tabi. Uzmansın bu konuda:A

Botlar robot olmuyor mu? Robot olanlar konuyu imceleyenler kısmında görünmüyor diye biliyorum.(b)
Bilmiyorum, sadece mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum bu ilginç duruma. :A Gerçekten bu kadar ünlü müsün? :A

Komşular ile sıfır sorun politikası yapıyorum:A

Yarışma ve dolayısı ile Sıla dışında çok zıtlaştığimız konu olmadı. Karşılıklı kalpler kırdık ama devamlı dile getirip aynı yerde saymaya gerek yok.:X
Doğru düşünüyorsun kavga çözüm değil artık arkadaşız :A

• Beğendim