Ben gevurumHavva değil mi o yaa. Havva'yıl kandıranda Yılan şeklinde şeytan. Başka hikaye mi bu😱 @DarkLegenD beni aydınlatacaktır![]()
Ben gevurumHavva değil mi o yaa. Havva'yıl kandıranda Yılan şeklinde şeytan. Başka hikaye mi bu😱 @DarkLegenD beni aydınlatacaktır![]()
Bu muhabbet uzar gider. Ben çıkıyorum artık güya çok kalmayacaktım, 5 olmuş saat iyi geceler.@Forumdash
Bu bozuk internetle çok bile durdum verdiğim sözleri tutmak için girmiştim zaten.![]()
Onu bunu bırak da git namaz kıl bayram namazını beklıyon galibaNasıl yaa. Dalga geçiyorsun. Atv izleyip TRT savunup Reisci olup Hristiyan olamazsın. İroni yaptın. Anladım Hristiyan version bu. O zaman @Ahmed anlatsın. Oda Hristiyan.![]()
Onu bunu bırak da git namaz kıl bayram namazını beklıyon galiba![]()
Şöfer parçasıCamiler kapalı nasıl kılacağız. Zaten ailem ile olmadığım için umrumda değil namaz. Gidip milletin elini öpme şeyide yok. Şoförlükte yapmayacağız aileye. Rahatım bu bayram![]()
Ben orda bişey yazmadımAlıntı belli oluyor. Hristiyan kısmı.![]()
Şöfer parçasısadece old'lar anlar
@The_Erinch @Çiğdem
![]()
Ben orda bişey yazmadımgevur diyince senın aklına o geliyordur belki senin sorunun
Ben bişey demedim adgahdjaksl
![]()
Bezz böyleAyy hadi neyse bende yatacağım sanırım. Senin oyunların ile uğraşamam.![]()
Konuşturtmayın kardeşim biz dinsizleri... Biz genel kanıya aykırı bir şey deyince hemen ceza alıyoruz, konu kilitleniyor, mesajlarımız siliniyor.Havva değil mi o yaa. Havva'yıl kandıranda Yılan şeklinde şeytan. Başka hikaye mi bu😱 @DarkLegenD beni aydınlatacaktır![]()
@sokak sanati bir işler karıştırıyor ama çözemedim.Biri bana bu konuda neden sürekli 270 ve üzeri misafir olduğunu açıklayabilir mi teknik olarak?
@bazinga @Bully @sokak sanati
Sanırım bir ünlü ile anlaştı @bazinga , Twitterdan Fav ediyor konuyu@sokak sanati bir işler karıştırıyor ama çözemedim.![]()
Konuşturtmayın kardeşim biz dinsizleri... Biz genel kanıya aykırı bir şey deyince hemen ceza alıyoruz, konu kilitleniyor, mesajlarımız siliniyor.![]()
Biri bana bu konuda neden sürekli 270 ve üzeri misafir olduğunu açıklayabilir mi teknik olarak?
@bazinga @Bully @sokak sanati
@sokak sanati bir işler karıştırıyor ama çözemedim.![]()