Benimki papatyalı bi şeydi Kız bekliyorlarmış galibaEkli dosyayı görüntüle 83561
@Tolstoyevski @Dosi @xdragxx
Bakın ne buldum
En sevdiğim bebeklik pikem...
Benimki papatyalı bi şeydi Kız bekliyorlarmış galibaEkli dosyayı görüntüle 83561
Bakın ne buldum
Aha! Sen paylaşinca profilde mesajını,tıklamıştım hangi film diye pek yabancı gelmedi aslında ama bilemedimİzlesen pp'mden bile anlardın
O da olur ya önemli olan detaylar zatenAha! Sen paylaşinca profilde mesajını,tıklamıştım hangi film diye pek yabancı gelmedi aslında ama bilemedim
izlemiş sende unutmuşumdur detayları
Ekli dosyayı görüntüle 83561
Bakın ne buldum
🤦♀️Yine efkarlandım...
Keşke bebekliğe geri dönebilsek diye...
Aa bunun kitaplarını kreşte okurlar ve filmlerini izletirler bizim burada çocuklaraEkli dosyayı görüntüle 83561
Bakın ne buldum
Buna güldüm ama, emojiler gerçekten çok güzel şeyler
Yarın akşam en geç pazartesi akşamı izledim bilO da olur ya önemli olan detaylar zaten
Aaa imsak vaktinin bitmesine az kalmış. Hemen Musluktan su alayım (musluk suyu içilir burada, suyumuz güzel) rahmetli babaannem Bayram sabahı ezanından önceki su zemzem suyu gibidir derdi. Her bayram alırım su. @MEnes zamanında anlatmıştım sana😊Ben en iyiysi uyumaya gideyim
İyi geceler hepinize.
Sevgiyle kalınız 🥰
Bu geceye anlamlı şarkı
Nedense eski şarkıları dinlerken aklıma şu klip geldi Ne güzel günlerdi Fenerbahçe'nin bariz şekilde Galatasaray'dan kaliteli olduğu son dönemler olduğunu tahmin edemezdik
En sevdiğim yerli komedi dizisiŞöyle bir yumruk yesek keşke
1.25'te başlıyor
Burhan Altıntop Tanrıverdi'den Yumruk Yiyor
Burhan Altıntop Tanrıverdi'den Yumruk Yiyor videosu ve daha binlerce Komedi ile alakalı video Mynet Video'dawww.mynet.com
Benim de Geniş Aile'den sonraEn sevdiğim yerli komedi dizisi
Yarın akşamdan devam edelim en iyisiUzasa uzayacak sohbet en iyisi bitirmek cidden
İyi geceler hayırlı bayramlar
Yarın da bu kadar maziye gidersem takılı kalırımYarın akşamdan devam edelim en iyisi
Geniş Aile - Rojda Demirer'li zamanını izliyordum. Öncesine pek hakim değildim. İyi diziydi o da😊Benim de Geniş Aile'den sonra