OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer piyasası an itibariyle bu şekilde...

PfirI6.jpg
Chaos is a ladder...

"Bir maç yap da, ondan sonra koyarsın, bu kadar açgözlü olma." diyor sanırım ve şu anda transfer piyasasının özeti de bu şekilde. Herkes açgözlü gibi saldırıyor, ben de dahilim buna tabii. Gerçi benim bütçem belli, fazla ileri gidemiyorum. :A
Haklısın hepimiz saldırıyoruz biraz durmalıyız :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Transfer listesine yeni yeni yıldızlar geliyor, hepsini transfer etmek istiyorum. O derece oldum. Bağımlılık yapıyor artık. :)

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Turkuazz
Ya transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor :T: biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor :T: @Araf
Adamın 2 futbolcuya verdiği para benim tüm kadromun toplam değeri 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Adalet mi bu :T

1590241931847.jpeg

BxaYOxuCMAAcVl_.jpg

@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Turkuazz
Ya transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor :T: biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor :T: @Araf
Adamın 2 futbolcuya verdiği para benim tüm kadromun toplam değeri 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Adalet mi bu :T
Kadro bir noktadan sonra çok fazla bütçe sağlayabiliyor o açıdan oyuncu fiyatları çok etkiliyor transfer piyasasını :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...