Chaos is a ladder...Transfer piyasası an itibariyle bu şekilde...
Chaos is a ladder...Transfer piyasası an itibariyle bu şekilde...
Haklısın hepimiz saldırıyoruz biraz durmalıyız"Bir maç yap da, ondan sonra koyarsın, bu kadar açgözlü olma." diyor sanırım ve şu anda transfer piyasasının özeti de bu şekilde. Herkes açgözlü gibi saldırıyor, ben de dahilim buna tabii. Gerçi benim bütçem belli, fazla ileri gidemiyorum.
Daha önce bu ligde başka bir takımda oynadığı için bunu diyor.Ekli dosyayı görüntüle 83454
Bende çıkan uyarı ilk karşılaşıyorum
Haha bu iyidiChaos is a ladder...
Transfer sezonu kapansa acaba ne olacak halimiz, merak ediyorum.Haklısın hepimiz saldırıyoruz biraz durmalıyız
SormaTransfer sezonu kapansa acaba ne olacak halimiz, merak ediyorum.
Navas için benimde başıma o geldi 29a almıştım 42 civarı sattım ve bir kaç saat sonra yineime 29a aldım yine listeye koyamıyorum.1 maç geçmeli yine fiyat 42
Ekli dosyayı görüntüle 83454
Bende çıkan uyarı ilk karşılaşıyorum
1 maç şartı çok saçmaymış
Ya transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor @Araf1 maç şartı çok saçmaymış
Ya transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor @Araf
Adamın 2 futbolcuya verdiği para benim tüm kadromun toplam değeri 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Adalet mi bu
Kapitalizmin etkisi işte böyle bir şey...Ya transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor @Araf
Adamın 2 futbolcuya verdiği para benim tüm kadromun toplam değeri 😱 @Tolstoyevski @Sherlock
Adalet mi bu
Yes all right nedir ya, yes all right dedin abii...
Kadro bir noktadan sonra çok fazla bütçe sağlayabiliyor o açıdan oyuncu fiyatları çok etkiliyor transfer piyasasınıYa transfer listesine baktım @MEnes en yıldızları yüksek mevlalardan satın alıyor biz 20 üstü verince içimiz acısın o gidiyor 3 katını verip alıyor @Araf
Adalet mi bu
adamlar isyan çıkarmasın @TurkuazzKadro bir noktadan sonra çok fazla bütçe sağlayabiliyor o açıdan oyuncu fiyatları çok etkiliyor transfer piyasasını
Bende ilk defa iyi takımla katılıyorum hep orta sıralarda bulunan takımlarda uğraşıyordum ilk defa kura şansı bulunuyor
çok fazla süper star almıssın ben almadım hiç @Turkuazzİsyan riski bulunuyor
Mesele orta düzeydeki takımla zirveye oynamak. İyi takımla zirveye oynamak çok zor değil, çünkü iyi takım.Bende ilk defa iyi takımla katılıyorum hep orta sıralarda bulunan takımlarda uğraşıyordum ilk defa kura şansı bulunuyor
Bazı oyuncular kadronun oyuncuları geliştirilip yıldızlaştılar bazıları da transfer yapıldı pogba çok sinirli bir maçta rakip takım oyuncusuna saldırmış 5 maç ceza almıştı o açıdan risklidirçok fazla süper star almıssın ben almadım hiç @Turkuazz