Emre Ozansoy
Moderatör
Yanlış yoldasın.
Ben daha yolumu bulmadım ama sizin yol tuzaklarla dolu oyüzden sapmıyorum orayaYanlış yoldasın.
Acaba sen ve @Angelica harici başka destekleyen var mı?
Ben daha yolumu bulmadım ama sizin yol tuzaklarla dolu oyüzden sapmıyorum oraya
Sen ve @Angelica yüzünden karma takım olunca belki severim
Ben ne edeyim dış dünyayı. Ben forumu demek istedimOlmazmııı sana barış gruplarımı göstereyim istermisin dosicimmm
@Angelica bunu kaçırma. Köreldimi bildirimlere bakma gücün?
Hahhaah güzel yerden toparladın mesajı ama ben ikna olmadımEvet, bizim yolumuz bazı yarışmacıların fanları yüzünden tuzaklar ile dolu, o tuzakları aşıp Şampiyon yapacağız Barış'ı.
Ben ne edeyim dış dünyayı. Ben forumu demek istedim
İşte sevmeme sebebimde sizin fazla savunmanız olduBen ne yaptım ayol Barışın sevmeyen sensin Allah Allah
Niye? Barışı desteklemek utanç duygusumu yaratıyor?Vardırda saklıyorlardır bence
Evet şimdi açıklamama başlayayım :
Bu sene tamamen troll amaçlı başladım izlemeye. Mert'i o amaçla destekledim ama sonra gerçek desteklemeye başladım. Survivor'u izledikçe Ersin'i destekledim ve maalesef ilginç bir şekilde veda etti. Geçen senede Hikmeti desteklediğimde öyle olmuştu o yüzden bu kez o sıralar sevmediğim Nisa'da şansımı denedim ve başarılı da oldum çünkü kız bir kaç gün yarışamadı
Ben konuda Nisa ve gönüllüleri 'desteklerken' gönlüm ünlülerden yanaydı Mert elenince nedense izlemedim programı ve bugün izlerken ilk kez bu kez gerçekten gönüllüler alsın istedim😊
Şuan Nisa'ya herhangi bir gıcık kapma durumum yok. Ünlülerde sadece Elif'i seviyorum. Çok düzgün biri ve böyle kişiler kolay kolay kazanmazlar.
Gönüllülerde Barış hariç hepsine okeyim.
Sırada elenecek kişi @xemrexxx 'nin sarı papatyası olur. En son Mert böyle agresifleştiğinde Yol görünmüştü. Acun takımlar karma olacak diye çok dillendirdiğine göre ünlüler kesinlikle 3 kişi kalacak ki bence kalmalıda. Haftalık takım karıştırma kısmını pek anlamadım. Konseyler ve eleme adayları ozaman bir garip olabilir. Göreceğiz zamanla.
Biz senelerdir yarışmalarda @MasacRE ile aynı kişiyi desteklediğimizde o kişi muhakkak kazanıyor şu aşamada Elif harici net bir adayım yok gibi 🤗
Kalan 4 kızda bana antipatik gelmiyor. Evrim'i de seviyorum @dreamy
Karma olduklarında favorim daha net belirlenir
@Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Özgür @alperuz
İşte sevmeme sebebimde sizin fazla savunmanız oldu
Niye? Barışı desteklemek utanç duygusumu yaratıyor?
Açıklamamı iyi oku başta troll için savundu sonra bıraktım ama Barıştan kat ve kat daha iyiBarışta ne gördünüz te bu nefret ettiniz anlamıyorum ya mert gibi birt adam destekledin hareketlerine gıcık olmadın da neyse
İşte sevmeme sebebimde sizin fazla savunmanız oldu
Belli olmaz. Nisa'ya bile sempati duydumSavunmadım ki düşüncem neyse onu söyledim ben bişey demesemde sen barışı sevmezdin ki
Ne alaka. Teselli etme kendini böyleYoo bilerek yapıyorlardır
En baştaki savunma gücünüz yetti soğutmayaAyrıca sonrasında barışı savunacak bişi yapmadım ben seveydin o zaman