İşteydim birazdan çıkacağım eve geçince bool bol yaparız. Ne de olsa 4 gün yasak var...Boş yapıyorduk ne güzel mesaj sayacımızada işlemiyor zaten
İşteydim birazdan çıkacağım eve geçince bool bol yaparız. Ne de olsa 4 gün yasak var...Boş yapıyorduk ne güzel mesaj sayacımızada işlemiyor zaten
Yasaklar delmek içindir diyeceğim de bu yasak başka yasak. Uy yasağaİşteydim birazdan çıkacağım eve geçince bool bol yaparız. Ne de olsa 4 gün yasak var...
Uyarız yaa niye uymayalım. Zaten bir sürü SABAR eseri izler, oynarım o boş vakitlerde.Yasaklar delmek içindir diyeceğim de bu yasak başka yasak. Uy yasağa
İsveç salmış resmen. Dün alışverişe gittim mahalede oturan türk komşular vardı. Hal hatır sordular evden çıkmıyorum dedim. Onlarda 'biz artık vazgeçtik bir şey olmaz' dediler ve baya cümbür cemaat oturmuşlardı Havalarda baya ısındı burada.Uyarız yaa niye uymayalım. Zaten bir sürü SABAR eseri izler, oynarım o boş vakitlerde.
Burası da saldı ilk zamanlar işten dönerken trafik bile olmuyordu şuan sanki virüsten önceki dönemden bile beter trafik var 2 3 haftadır. Ama düşüş de başladı bilmiyorum ne olur sonu, göreceğiz artık.İsveç salmış resmen. Dün alışverişe gittim mahalede oturan türk komşular vardı. Hal hatır sordular evden çıkmıyorum dedim. Onlarda 'biz artık vazgeçtik bir şey olmaz' dediler ve baya cümbür cemaat oturmuşlardı Havalarda baya ısındı burada.
Kan dondurucuBurası da saldı ilk zamanlar işten dönerken trafik bile olmuyordu şuan sanki virüsten önceki dönemden bile beter trafik var 2 3 haftadır. Ama düşüş de başladı bilmiyorum ne olur sonu, göreceğiz artık.
Ben hiiç bir yere gitmem yatarım mis gibi evde... Kendime belki anime belki dizi hedefi belirlerim onu bitiririm 4 günde...Kan dondurucu
Bayramda annemlere uğrarım. Zaten 2 sokak ötede kalıyorlar. Evdeydim risk yok yani. Canıma tak etti
Sen ailenle kalmaktasın evde durmam normal hoş sizde ceza varBen hiiç bir yere gitmem yatarım mis gibi evde... Kendime belki anime belki dizi hedefi belirlerim onu bitiririm 4 günde...
Ailemle değil ablamlardayım. Anne baba 5 aydır falan Trabzon'dalar. Ki bana ceza veremezler çünkü çalışma iznim var. İznim var ama işe gitmiyorum o ayrı tabi...Sen ailenle kalmaktasın evde durmam normal hoş sizde ceza var
Oha bilmiyordum.Ailemle değil ablamlardayım. Anne baba 5 aydır falan Trabzon'dalar. Ki bana ceza veremezler çünkü çalışma iznim var. İznim var ama işe gitmiyorum o ayrı tabi...
Çok olmuş konuşmayalı evet... Yazmıyorsun ki eskiden en azından arada kapımı çalardın, şimdi hepten saldın...Oha bilmiyordum.
Demek ki 5 ay hiç konuşmamışız 😱
Vay ve nerde o eski MEnes😔 oyunkolik olmuşsun @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock
@MEnes de bizim gibi hep böyleydi zira geçmiş, gelecek ve şimdiki zamanı bir bütün olarak görüyor herif Dark misali...Oha bilmiyordum.
Demek ki 5 ay hiç konuşmamışız 😱
Vay ve nerde o eski MEnes😔 oyunkolik olmuşsun @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock
Hep ben mi başta yazacağım. Aslında yazmamamın sebebi sana bir konuda alınmıştım sen ben ve @Sherlock konuşurken. Bir detay öğrendikten sonra seni 'sildim' artık ben başta yazmayacağım ve olayları sormayacağım diye şartlandırdım kendimi zÇok olmuş konuşmayalı evet... Yazmıyorsun ki eskiden en azından arada kapımı çalardın, şimdi hepten saldın...
Yine mi Dark@MEnes de bizim gibi hep böyleydi zira geçmiş, gelecek ve şimdiki zamanı bir bütün olarak görüyor herif Dark misali...
Gerek yorum burada getirilmiş konu ile ilgili... Sanki yeni oyuncuymuşuz gibi...@MEnes de bizim gibi hep böyleydi zira geçmiş, gelecek ve şimdiki zamanı bir bütün olarak görüyor herif Dark misali...
Sanki aklıma geliyor neden alındığın, hissettim o durumu şimdi... Haklı mısın değil misin bilmiyorum ama açıklamasını da yapmıştım eğer düşündüğüm mevzu ise.Hep ben mi başta yazacağım. Aslında yazmamamın sebebi sana bir konuda alınmıştım sen ben ve @Sherlock konuşurken. Bir detay öğrendikten sonra seni 'sildim' artık ben başta yazmayacağım ve olayları sormayacağım diye şartlandırdım kendimi z
Tam 1 ay kaldı final sezonuna Final sezonu bak, tam senin sevdiğin gibi hem de toplam 30 bölümcük...Yine mi Dark
Ekli dosyayı görüntüle 83261
Evet açıklama yapmıştın ama sonra düşündüm hata bende (sana haklısın demiyorum ), bazı konularda düşüncelerimi değiştirdim. İlerde detaylı anlatırım ama böylesi iyi. Ben ilk yazan olmayacağımGerek yorum burada getirilmiş konu ile ilgili... Sanki yeni oyuncuymuşuz gibi...
Sanki aklıma geliyor neden alındığın, hissettim o durumu şimdi... Haklı mısın değil misin bilmiyorum ama açıklamasını da yapmıştım eğer düşündüğüm mevzu ise.
Hiç ilgi alanım değil. Yakında PC okula bırakılırTam 1 ay kaldı final sezonuna Final sezonu bak, tam senin sevdiğin gibi hem de toplam 30 bölümcük...
Çok şey kaçırıyorsun bir bilsen Ama tamam, bizde hoşgörü var bu yüzden teklif yok biliyorsun...Hiç ilgi alanım değil. Yakında PC okula bırakılır
Aylardır hiç teklif etmiyorsun zatenÇok şey kaçırıyorsun bir bilsen Ama tamam, bizde hoşgörü var bu yüzden teklif yok biliyorsun...