Yolda geliyor simdi.@kerem daha önceden seçilen şarkılar sıralı tam liste var mı?
Yolda geliyor simdi.@kerem daha önceden seçilen şarkılar sıralı tam liste var mı?
Daha önce de teşekkür etmiyordum pek.Boykot bir hafta mı sürdü.
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip. Emeklerine sağlık güzel bir haftaydı @kerem.
Onu konuyu nereden buldunGördün mü yıllardır bana düşük puan veriyormuşsun ve yıllardır sana beddua okuyorum
Sonuc hemen hemen belli istedigine ver, hepsi yerli sarkilardan olusuyor merak etme.@kerem ben daha ankete oy vermedim neye vereceğimi bilmiyorum valla
Sonuc hemen hemen belli istedigine ver, hepsi yerli sarkilardan olusuyor merak etme.
Maalesef etki etmeeyecek sonuc belli coktan ama ücünü de begendirebiliyorsak ne mutluYok alıştım gari farketmiyor artık üçüde iyi de ondan şey etmiştim
Maalesef etki etmeeyecek sonuc belli coktan ama ücünü de begendirebiliyorsak ne mutlu
Onu konuyu nereden buldun
85 bin konusunu diyorsan geldimKonsept şarkılarını ararken gördüm. Sn niye benim konuma gelmedin
85 bin konusunu diyorsan geldim
Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsunAynı anda yazdık. Benim bi kopya olduğunu ispatladın yine
Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsun
Ben ismet Paşanın taklidiyim sende benim
2 kisinin oyuyla konsept tamamen degisebilir.Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsun
Ne demek oy kullanmayacağım, ne varmış konseptte?@kerem MS seçilecekse bu hafta oy kullanmama kararı aldım. Diğer konsept çok iyiydi 😏
Bu hafta dinlenmeye çekileceğim.
Diğerine heveslenmiştimNe demek oy kullanmayacağım, ne varmış konseptte?
Jüri ve yarışmacılarımızın takdiri. MS'de harika şarkılar var, biraz nostalji yaparız. Birde oy kullanana kadar seni rahat bırakmam.Diğerine heveslenmiştim
Çok eğlenceli olurdu o ve bilmediğimiz şarkıları ilkkez dinleyip oylamak.