🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Doğum gününde hediye istemeyen hiç bir zaman istememesi lazım mantık olarak... :A Sıvama başka şimdi, sıva sanatını her daim yaparız zaten biz SABARİSTLER... Ama kurucu lider olarak bu üst düzey sanatı her yere dağıtamam, dengeli kullanmam gerekir... :A
Şuan sana kızdım
nnmW4z8A.png_small.png

Neyse geleyim asıl meseleye. Kadim dostum Zey, konu belki forumdaki 5. yılın ama ben sana forumda veya forum dışında fark etmez nice mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum. Forumda da birlikte nice goygoylu, hoş sohbetli, sanat dolu, SABAR dolu yıllar diliyorum... Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim ahahaha. Onun yerine iyi ki karşılaşmışız ve bu hoş goygoy dolu muazzam sohbetimiz başlamış diyorum. @Dosi

Hediyelerle geldim sana... Walt amcam gibi kötü günlerde bile (böyle olmasa bile) hep gülersin umarım... :D Yalnız tekrar izledim de ne sahneydi beee, tek kelime ile DESTAN...

Diğer hediyem ise birlikte uzunca, çılgınca yorumladığımız efsanemizden geliyor. HALKA'yı asla unutmayacağız... Şiirler, şarkılar... Kaderin en güzel hikayecileridir Korkut, her mezar yeniden açılır...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim ve hediyeler harika 😍

ama (evet var bi ama) :A

sıvama işini eksik buldum :T:
ve adaşına çok büyük bir taş atmışsın 😱 "Ben klişe cümleler kurmayı sevmem o yüzden forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan birisin falan gibi şeyler demeyeceğim"

@Sherlock
Eksik bulmuş olabilirsin ama demiştim uzun süre başka kimseyi sıvamayacağım diye. Sen de Mart ayında benim için bir ayrıcalık yapmayacak mısın demiştin. :A Ben de yaptım ve uzun süre başkalarını sıvamadığım için biraz paslanmışım tabi. :A Yani bence bununla idare et, çünkü bu tamamen bir istisnaydı... :A

O cümle de tam olarak özel bir kişiye taş atma diyemem, genel bir serzeniş klişe lobisine... :A
Kırmızı kısımları okuman yeterli :A :A
Bu 5. Yıldaki ve 35.binlerde hiç birşey yokmuş :T:

Kırmızı kısımları okuman yeterli :A :A
Bu 5. Yıldaki ve 35.binlerde hiç birşey yokmuş :T:
Eee yapmışım işte sıva, az veya çok ne önemi var. :A Kırmızı kısmın ilki senin yorumun. :A İkincisi de uzun süre kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen senin için istisna yaptığımı belirtmişim sonrasında. Yani evet sıva yapmışım sana ama sen bunu yetersiz bulmuşsun diye sıva yaptığım gerçeği değişmeyecek. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Eee yapmışım işte sıva, az veya çok ne önemi var. :A Kırmızı kısımların hepsi senin yorumun, benim fikirlerimi değiştireceğini nereden çıkardın... :A
Senin yazındakini de kırmızıya boyadım 😏
Neyse bekliyorum bol sıvamalı hediyeli mesajını :Z

Eee yapmışım işte sıva, az veya çok ne önemi var. :A Kırmızı kısmın ilki senin yorumun. :A İkincisi de uzun süre kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen senin için istisna yaptığımı belirtmişim sonrasında. Yani evet sıva yapmışım sana ama sen bunu yetersiz bulmuşsun diye sıva yaptığım gerçeği değişmeyecek. :A
Edit yaptım tekrar oku mesajı... :A
Fikrimi değiştirmeyen bir edit bu :A :A

Fikrimi değiştirmeyen bir edit bu :A :A
Aldığım karar doğrultusunda kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen istisna yapıp seni sıvamışım, muazzam hediyeler vermişim... O kararı vermeme rağmen az veya çok sana sıva yapmamın ne kadar önemli olduğunu görmeyip sıvayı eksik bulmuşsun... Bu durum vasıtasıyla burada problemin bende olmadığını görebiliriz... :A Ki yazdığım cümleler de klişe ve basit sıva cümleleri değilmiş yani... :A Ha bir de şu var ben o kararı hala uyguluyorum farkındaysan, başkalarına sıva yaptığımı gördün mü hiç o mesajdan sonra... :A Bizde her şey planlı ve programlı ve FUTURE bilindiği için ona uygun yapılır... :A Sonuç olarak bol sıvalı bir kutlama mesajının gelme ihtimalini çoook düşük görüyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu
Tebrik ederim nice mesajlara. :bhr: Benim konuya aynı gün yazmam büyük bir hediye bence. :A @Dosi
Ben hediye edecektim Eylem'i. :A

Gülben'in iki klipsiz kalan güzel şarkısını hediye ediyorum çok pozitif şarkılardır. Dinliyorum kaç gündür. :bhr:

Bugün dinlemeye fırsatım oldu. İkisi de bilmediğim şarkıymış. Masal'ın nakaratı biraz anımsattı. Özellikle Mahsuscuktan'ı baya beğendim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aldığım karar doğrultusunda kimseyi sıvamayacağım dememe rağmen istisna yapıp seni sıvamışım, muazzam hediyeler vermişim... O kararı vermeme rağmen az veya çok sana sıva yapmamın ne kadar önemli olduğunu görmeyip sıvayı eksik bulmuşsun... Bu durum vasıtasıyla burada problemin bende olmadığını görebiliriz... :A Ki yazdığım cümleler de klişe ve basit sıva cümleleri değilmiş yani... :A Ha bir de şu var ben o kararı hala uyguluyorum farkındaysan, başkalarına sıva yaptığımı gördün mü hiç o mesajdan sonra... :A Bizde her şey planlı ve programlı ve FUTURE bilindiği için ona uygun yapılır... :A Sonuç olarak bol sıvalı bir kutlama mesajının gelme ihtimalini çoook düşük görüyorum... :A
Birazcık haklısın sadece 😏
Peki...
Sıvasız düz kutlama mesajını bekliyorum 😔