@Maskeli Fedai o konuda ağlamaya devam ettikçe ben de gömmeye devam edeceğim Şerlok beyciğim, yapacak bir şey yokHainku... Ani ruh hali değişimlerinden rahatsızım...
@Maskeli Fedai o konuda ağlamaya devam ettikçe ben de gömmeye devam edeceğim Şerlok beyciğim, yapacak bir şey yokHainku... Ani ruh hali değişimlerinden rahatsızım...
Sen yapmadın sadece aracı oldun Teşekkürler Sherlokcuğum
@Maskeli Fedai o konuda ağlamaya devam ettikçe ben de gömmeye devam edeceğim Şerlok beyciğim, yapacak bir şey yok
Sert olmaya çalışırken @Maskeli FedaiBu hain geçersiz oy atmıştır zaten Marul beyciğim, rica ederim.
Mert gibi elenmem ben
Demek kel seviyon @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @alperuz @serhatt @DosiEn hanzosu Yasin
Şu Sercan biraz düzgün oturmalı bacaklarını fazla açıyor bir yerleri görünecek
Bunu diye 58. Kişisin forumdaGöndeririz, sorun yok.
Paramparçayım..@Maskeli Fedai o konuda ağlamaya devam ettikçe ben de gömmeye devam edeceğim Şerlok beyciğim, yapacak bir şey yok
Paramparçayım..
Paramparça demişken...Hakan reisim güzel tokatlamıştı kendisini...
Paramparça demişken...
Bunu diye 58. Kişisin forumda
Hakan reisim güzel tokatlamıştı kendisini...
İki şampiyonluk aldık ağlayın..Paramparça demişken...
Her zaman hainlik içimizde olduğu için bunu SABARSAL bir şekilde yapmışız o zamanlarda da...
Klasik Türk halkı seçimi işte...İki şampiyonluk aldık ağlayın..
Ayy kusucam nerelere kadar düştün yokluktan
Bir tanemiz yok olsa diğer kopyamız geri gelecek, hangi yok olmadan bahsediyorsun sen be adam...Bak bak tost makineleri nasıl da birlik olmuş. Bunların hepsinin bedelini ödeyeceksiniz, yok olacaksınız bu dünyadan...