O sizi geri getiren gemileri de yok edip, kökten çözümlendiririz olayıBir tanemiz yok olsa diğer kopyamız geri gelecek, hangi yok olmadan bahsediyorsun sen be adam...
O sizi geri getiren gemileri de yok edip, kökten çözümlendiririz olayıBir tanemiz yok olsa diğer kopyamız geri gelecek, hangi yok olmadan bahsediyorsun sen be adam...
Kolsuzdan ümidi kesip eskilere mi sarıldın kütük dostum
Geçmişe özlem diyelim kütük dostum.. 2016 senedi ah ah..Kolsuzdan ümidi kesip eskilere mi sarıldın kütük dostum
Bu arada kaleye benzettiği sadece ileri geri gidebilen ömrü kısa denilen Damla ile Semih'in karşılaşmasında ne olmuştu kütük dostum hatırlıyor musunGeçmişe özlem diyelim kütük dostum.. 2016 senedi ah ah..
Yapmaa... Travmalar 😡Bu arada kaleye benzettiği sadece ileri geri gidebilen ömrü kısa denilen Damla ile Semih'in karşılaşmasında ne olmuştu kütük dostum hatırlıyor musun
efsaneŞerlok un kanı donsun @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83149
Kıskandın mı ayol .ss
Midemi bulandırıyorsunuz .ssKıskandın mı ayol .ss
Sende benim .ssMidemi bulandırıyorsunuz .ss
Yapamazsınız, merkezimize erişmeniz POLYANNA olmayan bir dünyada mümkün değildir...O sizi geri getiren gemileri de yok edip, kökten çözümlendiririz olayı
Canım Aycan'ım @Bully