2019 En Favori Yabancı Şarkı 2019 | BÜYÜK FİNAL | '7 Rings' vs 'Señorita'

Sizce 2019'un En İyi Yabancı Şarkısı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisi de çok iyi şarkılar, baştan beri bu finalin hayalini kurmuştum. Oyumu 7 rings’ten yana kullandım. Ariana hayranlığımı perçinleyen bir şarkı oldu kesinlikle. :)

Señorita kazansa da üzülmem tabi.

@sokak sanati güzel etkinlik oldu ikimizin de emeğine sağlık. :Z

İkisi de çok iyi şarkılar, baştan beri bu finalin hayalini kurmuştum. Oyumu 7 rings’ten yana kullandım. Ariana hayranlığımı perçinleyen bir şarkı oldu kesinlikle. :)

Señorita kazansa da üzülmem tabi.

@sokak sanati güzel etkinlik oldu ikimizin de emeğine sağlık. :Z

Seninde emeğine sağlık ortalığım. 2020 listesini şimdiden hazırlayalım.:Z

Bende kim kazansa mutlu olurum. İkiside efsane. Keşke @kerem 'de dinleyip ot verse:Z

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Bunu da mı ona bağlıyorsun yok artık. :A

Sizi birlestirmeye çalışıyorum işte. Çöpçatanlık yapıyorum seninle @Ahmed için. Umarım ilerlersiniz:A

@secquin @Siyagriyus arkadaşlar yabancı şarkı etkinliğimizde finale geldik. Sadece OSM ile olmaz bu iş. Buraya da oy verin ki kalitemiz artsın:Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Ahmed and dreamy
Seninde emeğine sağlık ortalığım. 2020 listesini şimdiden hazırlayalım.:Z

Bende kim kazansa mutlu olurum. İkiside efsane. Keşke @kerem 'de dinleyip ot verse:Z
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı. :A Seneye yine biz yürütelim evet eğlenceli oldu ama daha 2020’yi yarılamadık bir sakin ol :A

@kerem boşver zevksizliğiyle kalsın. :Z

Sizi birlestirmeye çalışıyorum işte. Çöpçatanlık yapıyorum seninle @Ahmed için. Umarım ilerlersiniz:A

@secquin @Siyagriyus arkadaşlar yabancı şarkı etkinliğimizde finale geldik. Sadece OSM ile olmaz bu iş. Buraya da oy verin ki kalitemiz artsın:Z

oyumuzu senorita olarak kullandık.Yarışmacı arkadaşlara başarılar.Artık yeniden osm ye dönebilirim 😂😂😂

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı. :A Seneye yine biz yürütelim evet eğlenceli oldu ama daha 2020’yi yarılamadık bir sakin ol :A

@kerem boşver zevksizliğiyle kalsın. :Z

Şimdi o derin mevzuya girme ama ben ceza almadım. Ceza verilmeye çalıştı ve Fav10 halkı bana sahip çıktı mahkemeden döndü o ceza.:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...