Senorita (ama 7 ringde çok başarılı)
@Harunnn60 @sokak sanati WT.F siz neden Ariana seçmediniz? Fak 'all
Bunu da mı ona bağlıyorsun yok artık.@dreamy eksinde oy vermiş. Kader yine buluşturdu sizi![]()
İkisi de çok iyi şarkılar, baştan beri bu finalin hayalini kurmuştum. Oyumu 7 rings’ten yana kullandım. Ariana hayranlığımı perçinleyen bir şarkı oldu kesinlikle.
Señorita kazansa da üzülmem tabi.
@sokak sanati güzel etkinlik oldu ikimizin de emeğine sağlık.![]()
Bunu da mı ona bağlıyorsun yok artık.![]()
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı.Seninde emeğine sağlık ortalığım. 2020 listesini şimdiden hazırlayalım.
Bende kim kazansa mutlu olurum. İkiside efsane. Keşke @kerem 'de dinleyip ot verse![]()
Sizi birlestirmeye çalışıyorum işte. Çöpçatanlık yapıyorum seninle @Ahmed için. Umarım ilerlersiniz
@secquin @Siyagriyus arkadaşlar yabancı şarkı etkinliğimizde finale geldik. Sadece OSM ile olmaz bu iş. Buraya da oy verin ki kalitemiz artsın![]()
Ortalığım ne ya düzelt artık şu otomatik düzeltmeyi. Onun yüzünden ceza bile aldın hala aynı.Seneye yine biz yürütelim evet eğlenceli oldu ama daha 2020’yi yarılamadık bir sakin ol
@kerem boşver zevksizliğiyle kalsın.![]()
oyumuzu senorita olarak kullandık.Yarışmacı arkadaşlara başarılar.Artık yeniden osm ye dönebilirim 😂😂😂
He pardon o detayı unutmuşum doğru.Şimdi o derin mevzuya girme ama ben ceza almadım. Ceza verilmeye çalıştı ve Fav10 halkı bana sahip çıktı mahkemeden döndü o ceza.![]()
Diğer şarkıyada her tur oy verdim ama finale gelince işler değişiyor işte;
- Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita
Emeklerinize sağlık @sokak sanati ve @dreamy
Aslında ilkin 7Rings kararımdı oyumu da ona kullanmıştım.biraz fazla kararsız kalınca değiştirdim, bazen çok kararsız kalıyorum ikili oylamalardaNiye değiştirdin oyunu. İlk başta 7 Rings demiştin.![]()
Aslında ilkin 7Rings kararımdı oyumu da ona kullanmıştım.biraz fazla kararsız kalınca değiştirdim, bazen çok kararsız kalıyorum ikili oylamalarda![]()