Tüketti Gani hepsini. Kendi eşini oynatsın anca.Gani'nin adamlarının çoğu kayboldu
Tüketti Gani hepsini. Kendi eşini oynatsın anca.Gani'nin adamlarının çoğu kayboldu
Senden de iyi bi şarkı görsekKeşke senden de iyi bir puan görseydik
Mennan deyince sadece Hayat Bilgisi deki aklıma geldiği için bunda görünce bir garip olmadım değil. Yokluktan kime düşeceğini şaşırmışsın ben ve @xBUGRAx sana biraz tavsiye versin.Biraz nefes egzersizleri yapıyordum da size bir parlak buldum, ismi Mennan Şahin. Hocamız herkesi etkiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82425
@xBUGRAx @Bully @serhatt @Çiğdem @dreamy @sokak sanati @Aserat @alperuz @Ahmed
1 verdiğini biliyorum@eskici teşekkürler, benim sana verdiğim puana göre çok iyi.
Kendim yarısırken bişi demiyordumda senin gölgende carlayabilirim nasılsa sana geçer @sokak sanati @BullyHani eğlenmek için katılıyorduk
İnş ben utanırım
Hepsinin başina şişe koyup tufekle hedef alıcam
Kal da oyla sonuna kadar o zaman.
Zorla oy kullandirttim, arabeskte cok hüzünleniyormus.Teşekkürler @pompy
İleriki haftalarda telafi ederiz inşallah ikimiz de elenmezsek.1 verdiğini biliyorum
Sana vermedim bu puanı@eskici den ilk kez yüksek alıyorum ve güzelce düşüğü verelek işte @Forumdash abicimin kerahaneti
Çok iyi yapmışsın sana da teşekkürler o zaman.Zorla oy kullandirttim, arabeskte cok hüzünleniyormus.
Çok da carlamaKendim yarısırken bişi demiyordumda senin gölgende carlayabilirim nasılsa sana geçer @sokak sanati @Bully
Sen ortada bir şey yok diyorsun, bana göre var ama gerçekten uzatmak istemediğim için o son yazdığım bir nevi, “Yav he he” anlamında.Niye ciddilesip tripleniyorsun o zaman?