Aaa evet o da vardi, iyi oldu hatirlattigin. Tek mesajda 5 puan aldim, baskalari 6-7 tane daha ayni mesaji üst üste yazdi ama yine kurban ben oldum. Alistim artik.Ve Ozan bu puandan sonra, @kerem 'e bir ceza daha kesip banlamaya karar verdi...
Aaa evet o da vardi, iyi oldu hatirlattigin. Tek mesajda 5 puan aldim, baskalari 6-7 tane daha ayni mesaji üst üste yazdi ama yine kurban ben oldum. Alistim artik.Ve Ozan bu puandan sonra, @kerem 'e bir ceza daha kesip banlamaya karar verdi...
Aynı yine yaaaaa, ruh ikizi miyiz neyiz
Ne seçelim yönlendirirsin bizi @Forumdash @sokak sanati@Forumdash gelmiş, belirtsin fikrini abin Oylasayım var bir an önce
Aynı yine yaaaaa, ruh ikizi miyiz neyiz
2 iyi yine.@dreamy'nin Oyları:
7 Müslüm Gürses - Affet
6 İbrahim Erkal - Sevme
5 Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
4 Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
3 İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
2 Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
1 Kibariye - Annem
1 puanlar gelmeye başladı.
Bunak o. Bi gözü görmüyor öyle hayal etmiş. Gerçekler ile yüzleş
Gözlüğü gözünde hem siz karısmayın gönül gözüyle çizdi fotoumuzu odamı kör @ForumdashO bunağın gözü görüyor mu be hoşt @alperuz
Ben anlarım.Sen anladığına göre iyi fotoşok yapamamış
Koyktun mu?2 iyi yine.
Rica ederim kanalın yeni sezon tanıtımını da yapayım mı aasjdkasl (şaka şaka)Oscar şarkıları seçilsin artık yeter.
Merakla bekliyoruz eTV ailesi olarak. Video da güzel olmuş emeğine sağlık. @Forumdash
@Rachel 'in pardon @kerem 'in oyları
8p) Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
8p) İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
8p) Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
8p) Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
7p) İbrahim Erkal - Sevme
7p) Kibariye - Annem
5p) Ümit Besen - Nikah Masası
3p) Müslüm Gürses - Affet
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Hadi orhan, müslüm iboyla gelmek (klişe) düşüktü @mesmeso61 TşklerBASLIYORUZ!
@mesmeso61'in Oyları:
8 İbrahim Erkal - Sevme
7 Ümit Besen - Nikah Masası
6 İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
5 Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
4 Kibariye - Annem
3 Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
2 Müslüm Gürses - Affet
1 Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
Hangisine karar verdiniz@Forumdash gelmiş, belirtsin fikrini abin Oylasayım var bir an önce
Kendini mi kandırıyorsun sen.Gözlüğü gözünde hem siz karısmayın gönül gözüyle çizdi fotoumuzu odamı kör @Forumdash
1.Olan şarkılara atlıyorsunuz millet @Bully la seni aynımı oylar elende gör @sokak sanati @kerem1 puanlar gelmeye başladı.