Maskeli Fedai
Favori Üye
Semih reis olsaydı bu hafta aranızdan birisini alıyorum derdi Reyisim racon üstüne racon keserdi..Çok beklersin pis kütük. Reisim eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönecek
Semih reis olsaydı bu hafta aranızdan birisini alıyorum derdi Reyisim racon üstüne racon keserdi..Çok beklersin pis kütük. Reisim eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönecek
Dokunulmazlık oyununda oynamış, hayret.
Demek ki oyunda oynamak istemiş istemediği zaman oluyor bu durum dedi Acun
Konuşup durur en sonda da Nisa'dan tekmeyi yerdi, aynı Damla'dan yediği gibiSemih reis olsaydı bu hafta aranızdan birisini alıyorum derdi Reyisim racon üstüne racon keserdi..
Sen ne zaman Nisa reisi avatarına koyacaksın
Oynamış maalesef.
Ama yarın çıkıcakmı bilmiyoruz da dedi Emre duydunmu onu sen
Nisa'nın sonu Aycan'ımın elinden olacakKonuşup durur en sonda da Nisa'dan tekmeyi yerdi, aynı Damla'dan yediği gibi
Evet abla, psikolojik sorunları yüzünden bıraksa da rahatsa herkes.
Kliniğe götürmüşler yemek yememiş orda adaya gelmiş ordakiler Nisanın yarışmayı bitirdiğini düşünmüş yani herşey Nisaya kalmış
Enler listesi süresi bitsin ozaman salı günüSen ne zaman Nisa reisi avatarına koyacaksın
Nisa'nın sonunu ancak kendisi getirebilir. Ben bırakıyorum demediği sürece kimse eleyemez reisimiNisa'nın sonu Aycan'ımın elinden olacak
Zaten kazanırlardıŞampiyon'um yenmelere doymuyor anlaşılan.
Zaten kazanırlardı
Patronu savundu ayrıca murat ım boş yapmaz @alperuzEvet, Murat boş yaptı orada.
Murat'ıma niye laf ediyorlar.Patronu savundu ayrıca murat ım boş yapmaz @alperuz