Rezalet felaket cinayet..................
Rezalet felaket cinayet..................
Ben yeterim destek olarak. Ss @Maskeli Fedai ile yaylanın
Sen Evrim değilsin ayrıca yasin @Maskeli Fedai olır
neden erkenden kaçıyorsun?
Instagram hesabıma giriş yapamıyorum Sadece buradan iletişim halinde olabilirim.Sahur yakındı birde iki gündür felaket başım ağrıyordu sahura kadar uyuyayım dedim ya
Umarım tüm dünyanın beklediği mutlu haberi verir.
Patlasın .ss
Bana dememiştir senin survivordaki heriflerini demiştir @serhatt ersin mesela
Acun bu son şansı falan demiş Düzelmezse yollayacakmış
Hep aynı söylentiler, reisim gidemez. Reisim demek, reyting demek.
Acunun parası yokken sorsana
Sahur yakındı birde iki gündür felaket başım ağrıyordu sahura kadar uyuyayım dedim ya
Instagram hesabıma giriş yapamıyorum Sadece buradan iletişim halinde olabilirim.
Biraz da esat ın eşi hande ve ailesinin genlerini konuşalım @MasacRE @Dosi @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @Çiğdem @The_ErinchCanlı yayın 30 dakika sonra
Esatın ne kadar şanslı bir adam olduğunu belirtebilirim.Biraz da esat ın eşi hande ve ailesinin genlerini konuşalım @MasacRE @Dosi @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @Çiğdem @The_Erinch
Beni ilgilendirmiyor bu çirkinlerBiraz da esat ın eşi hande ve ailesinin genlerini konuşalım @MasacRE @Dosi @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @Çiğdem @The_Erinch
Instagram hesabıma giriş yapamıyorum Sadece buradan iletişim halinde olabilirim.
Biraz da esat ın eşi hande ve ailesinin genlerini konuşalım @MasacRE @Dosi @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @Çiğdem @The_Erinch
Çok beklersin pis kütük. Reisim eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönecek
Çok beklersin pis kütük. Reisim eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönecek