20 Yıl önce bir oyunu vardı onu hatırlıyorum @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Forumdash @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Gta Vice City mi? San Andereas mı?20 Yıl önce bir oyunu vardı onu hatırlıyorum @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 @Bully @Forumdash @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Aaa evet lise dönemleri 2005 2009 araları dedin gibi tek tük oyunlar 2010 Sonrası yokGta Vice City mi? San Andereas mı?
Bacım ben hep sana diyorum sen bu kadar bilgisayar konuların da okumuş etmiş biriyken oyun konusunda bu kadar uzak durman çok şaşırtıcı, son yıllarda kadın oyuncular baya var. Sen PS 2 döneminde kalmışsın, Counter Strike bildiğine göre 2000'li ortaları işte. Ondan sonra bırakmışsın.
İşte en son benle beraber zoraki birkaç oyun izledinde yıllar sonra giriş yaptın oyunlara.
Diyorum ki yeni laptop alırsan ufak ufak oyunlara başlarsın?Aaa evet lise dönemleri 2005 2009 araları dedin gibi tek tük oyunlar 2010 Sonrası yok
Ama bizim dönemimizde kızlar erkekler gibi bilgisayar oyununa düşkün değildi normalide bu olmalı ama eskiden zaten sadece organ olarak değil davranıs huy olarakta kızlar ve erkekler ayrılıyordu şuankı nesilde kimin kız oldunu anlamak için yani bakmadan bazen anlayamıyorsun huy olarak iç içe girmiş durumdalar ayırt edemiyorsun artık @mrt-06 @Forumdash @Bully @MasacRE @MEnes
Bana atari oyunları ara sıra yetiyor birde playsationda o kutuları patlatan araba yarısıDiyorum ki yeni laptop alırsan ufak ufak oyunlara başlarsın?
Bende oyun niye 92.1 gb Acaba inen 1.6 gb'ı o yükleme kısmından çıkardı mı? Ben de ondan sıfırladı diyorum demek ki?Sanırım bende tekrar devam ediyor olabilir. Çünkü 93.7 GB'yi kapattım sonra tekrar başlattım 93.6 GB den başladı Serverler çok yoğun yavaş indiriyor kütüphanemde dursun sonra indiririz.
Yüklediğin yere bak dosyalar vardır orada. İndirdiklerini düşmüş işte.Bende oyun niye 92.1 gb Acaba inen 1.6 gb'ı o yükleme kısmından çıkardı mı? Ben de ondan sıfırladı diyorum demek ki?
Ya işte epicgames klasörüne baktım Gta 5 gözükmüyor niyeyseYüklediğin yere bak dosyalar vardır orada. İndirdiklerini düşmüş işte.
Hayır
Sen busun @mrt-06 @ForumdashHayır
İlk teknolojik bir aletle karşılaşmam 2007 yılında oldu. Pc almıştı babam içinde bir sürü oyun vardı, döneme göre iyiydi
O zamanlar herkesin evinde Pc olmazdı öyle ben şanslı kişilerdendim
İyi bir şey mi dedin?
Öyle öyle kaldığı yerden devam ediyormuş meğersem Ama yine de güven olmaz çoğunda 50 gb'den sonra pcyi kapatınca sıfırlanmış En iyisi uyku moduna almak.Yani dosyalar var orada dimi
Ben Fifacıyım ya daha fazla oyun almam herhalde60 TL'lik kuponlarla ne alacaksınız? 80 TL üzeri oyunlar da geçerli? Bir oyun aldığınız da tekrar 60 TL kupon geliyor? Varsa tavsiyeniz yazın. @Tolstoyevski @Felon @xdragxx
90 larla alakalı bir konu açmayı düşünüyorum yakında , o dönemin çocukları nasıl vakit geçiriyormuş bir bakarsınİyi bir şey mi dedin?
Sen yaşlanır mıydın?90 larla alakalı bir konu açmayı düşünüyorum yakında , o dönemin çocukları nasıl vakit geçiriyormuş bir bakarsın